Sjælland Serie 1 Pulje 2

3. Albertslund-oprykning på 3 år

Foto: Albertslund IF

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med den placering, når du ser tilbage på Jeres målsætning?
– Vi sluttede på en flot 2. plads. Vi er mere end tilfredse. Vi rykkede op i serie 1 sidste sæson, og havde “bare” som målsætning, at blive i serie 1. At vi så står med endnu en oprykning, til Sjællandsserien, er svært at få armene ned over. Vi er rykket op 3 gange på 3 år nu!

Hvad ville du evt. gerne have gjort anderledes i løbet af sæsonen, eller føler du bare alt gik som smurt?
– Der vil altid være lidt bump på vejen i en sæson, selvom vi ikke kan tillade os at klage. Men at kunne decideret sætte fingeren på noget specielt er svært. Der var selvfølgelig nogle kampe som vi ikke var tilfredse med. Vores bundniveau er alt for lavt, det skal der arbejdes med henmod den nye sæson, ellers får vi det svært i Sjællandsserien. Jeg er dog meget fortrøstningsfuld, da vi har en meget stærk og homogen trup.

Hvordan skal I bruge de kommende uger – står den på let sommertræning, eller tager i et velfortjent hvil?
– Vi fortsætter træningen henover sommeren. Her i starten er det en let træning bare for at holde os igang, men hvis jeg kender min kære træner, Dolle, ret, så går der ikke ikke lang tid før han skruer intensiteten i vejret. Vi skal være klar fra start i den nye sæson, så det passer egentligt fint, selvom man er lidt fodboldtræt lige pt.