JYLLANDS SERIE 1 PULJE 9

AGF-TRÆNER SKUFFET OVER HORSENS FREJA

Foto: Kim Kristiansen, AGF

Hvis du ser på niveauet i jeres række hen over efteråret, er du så overrasket over det, eller er det som forventet – hvorfor/hvorfor ikke?
– Lidt skuffet over Horsens Freja hvis man kigger på deres forår. Hedensted synes faktisk startede fint mod os trods et kæmpe nederlag. De havde ganske enkelt ikke niveauet. Ellers har der været kampe med højt niveau og mange tætte og intense kampe.

Set i bagklogskabens ulideligt klare lys, var der så noget I som hold, burde have gjort anderledes i løbet af efteråret og hvis ja hvilket?
– Som træner skulle jeg helt klart have været bedre til, at forberede spillerne på de skift der kommer mellem de “sexede” kampe og dem der er knap så sexede. Det synes jeg koster vores nederlag til 1900 i vores første opgør. De første 30 min var vi ikke særlig gode og det kostede. I resten af kampen var vi bedre end dem. Men det var ikke nok. Kampen inden havde vi spillet en kanon kamp mod Brabrand med masser af godt fodbold og masser af tænding der kom af sig selv. Det gjorde den ikke helt mid 1900 og det skulle jeg have været OBS på. Ellers er jeg generelt tilfreds med de ting vi har gjort og jeg er yderst tilfreds med den indsats spillerne har lagt for dagen.