Jyllandsserien Pulje 1

ALT OM JYLLANDSSERIEN, PULJE 1 – KÆMPE EFTERÅRSOPTAKT

Foto: Jyllandsserien

GUG B

Cheftræner:
Kasper Stiller
Profiler: Jens Klagenberg, Daniel Moth, Lasse Strandberg
Lydinterview: Hør interview med cheftræneren
Odds som vinder af puljen: 15.50 – Spil hos Bet25.dk HER

Gug B. råder over et ungt hold, der er inde i en god udvikling. Der venter dog mange spændende lokalopgør i efterårets sæson, og spørgsmålet er om det urutinerede mandskab har hvad der skal til for at trække sig sejrrigt ud af de formentlig mange tætte kampe.


HJØRRING IF

Cheftræner
: Mads Pedersen
Profiler:
Lydinterview:
Odds som vinder af puljen: 12.00 – Spil hos Bet25.dk HER

I sikker stil sikrede Hjørring IF endnu en sæson i Jyllandsserien i forårets JS2-sæson. Nu skal de forsøge at komme i blandt de fire bedste i foråret, så foråret handler om at rykke op – og ikke ned. Klubben har henover sommeren sikrede sig status af Superliga-klub, hvilket med stor sandsynlighed har gjort klubben mere attraktiv – også for reserverne.


HOBRO IK

Cheftræner:
Peter Thomsen
Profiler: Stefan Kahr, Mathias Damborg
Lydinterview:
Odds som vinder af puljen: 10.00 – Spil hos Bet25.dk HER

Det unge Hobro-mandskab skal forsøge at til spille sig en plads i top 4 i efteråret, men det kan blive et efterår, hvor holdet kommer til at kæmpe til allersidste minut i sæsonen, for at sikre sig en af de eftertragtede JS1-pladser. Peter Thomsen har måtte vinke farvel til tre mand i sommerpausen, men holdet har et par spillere til prøvetræning, hvilket kan resultere i et par tilgange. Top 4 vil være flot, 5-6.plads okay, mens en 7-8.plads vil være skuffende. Sådan skitserer HIK-træner, Peter Thomsen, det op inden sæsonen går løs.


IF SKJOLD SÆBY

Cheftræner: 
Nikolaj Dorff Kristensen
Profiler: Jakob Kristensen, Stefan Henriksen, Kristoffer Nødgaard
Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.
Odds som vinder af puljen: 2.80 – Spil hos Bet25.dk HER

IF Skjold Sæby var tæt på at rykke op i Danmarksserien i foråret, men måtte nøjes med 3.pladsen. Nu venter der endnu en sæson i Jyllandsserien, og det ser ganske lovende ud for holdet. Jeppe Thomsen godt nok smuttet til Strandby, men Sæby har fået tilgang af flere spillere, blandt andet Kristoffer Nødgaard fra Vejgaard og Jeppe Wittrup som er retur i Sæby igen, så alt i alt, så lover det positivt for Sæby-mandskabet. Holdet er da også blandt de helt store favoritter til at vinde rækken.

articles banner


RKG

Cheftræner:
Palle Bo Nielsen
Profiler: Allan Storvang, Kenneth Howald, Nikolaj Riber
Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.
Odds som vinder af puljen: 20.50 – Spil hos Bet25.dk HER

Meget ligger på Allan Storvangs skuldre i efterårets svære sæson i Jyllandsserien Storvang var klubbens suveræne topscorer i foråret med 20 kasser, og de mål vil være ganske nyttige for RKG i den kommende sæson. Niklas Mortensen fra Freja og Michael Sewerinsen fra Vodskov er blandt de nye ansigter i truppen.


STØVRING IF

Cheftræner:
Kim Nielsen
Profiler: Mads Harbo, Aske Pedersen
Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.
Odds som vinder af puljen: 3.25 – Spil hos Bet25.dk HER

Holdet råder over en af rækkens farligste spillere i Mads Harbo, og hvis han finder målnæsen frem atter en gang, så tegner det lovende for det stærke Støvring-mandskab. Derudover har de fået tilgang af et par nye spillere i Nicki Fischer og Mikkel Holm. To spillere der forstærker holdet i begge ender af banen. Dog er Støvring-keeper, Niels Falck, stoppet.


AALBORG FREJA

Cheftræner:
Jan Werther
Profiler:
Lydinterview:
Odds som vinder af puljen: 4.60 – Spil hos Bet25.dk HER

Freja er atter at finde i Jyllandsserien efter et forår, hvor holdet endte et stykke fra de sjove pladser i kampen om at genvinde status af DS-mandskab. Den nordjyske klub er blandt de hold, der spåes en god chance for at blande sig i topstriden og dermed sikre sig billet til forårets JS1, men spørgsmålet er om de kan indfri de forventninger i den stærke pulje.


AALBORG CHANG

Cheftræner:
Allan Christensen
Profiler: Jonas Pedersen, Emil Hougaard, Jakob Gandrup
Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.
Odds som vinder af puljen: 6.10 – Spil hos Bet25.dk HER

Med hold i Jyllandsserien, Serie 1 og Serie 2, så har Chang en stor fordel i bredden, hvor de kan hente spillere ind på holdet fra hold i rækker tæt på 1.holdet. Cheftræneren ser da også fine muligheder i at ende i top 4 efter et fint forår, men han ligger heller ikke skjul på at der venter mange spændende og tætte kampe.