Jyllandsserien Pulje 2

ALT OM JYLLANDSSERIEN, PULJE 2 – KÆMPE EFTERÅRSOPTAKT

Foto: Jyllandsserien

RANDERS FREJA

Cheftræner: Chris Sørensen

Profiler: Henrik Otkjær, Mads Myllerup

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 3.10 – Spil hos Bet25.dk HER

Nedrykkerne fra Danmarksserien er klar til at tørne ud i det nye selskab i Jyllandsserien. Det unge Freja-mandskab er dog fortrøstningsfulde inden det går løs med sæsonen, hvor holdet kan vise sig at blive et af de meget spændende hold at følge.


HERNING FREMAD

Cheftræner: Svend Lund Larsen

Profiler: Kasper Knudsen, Guy Kila, Christian Kirkeby

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 3.60 – Spil hos Bet25.dk HER

Normalt ville man ikke være i tvivl – Herning Fremad skal i top 4. Desværre har det været noget af en sommerpause i det midtjyske, hvor holdet har måtte vinke farvel til ikke mindre end otte spillere, deraf fem fra startopstillingen. Andre folk er dog kommet til, så status er kun minus én spiller i det samlede regnskab. En spændende sæson venter for Herning Fremad, hvor cheftræner, Svend Lund Larsen, skal forsøge at få det ”nye Fremad” til at spille sammen hurtigst muligt.


TJØRRING IF

Cheftræner: Casper Johnsen

Profiler: Gapilan Itthayaras

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds: 4.70 – Spil hos Bet25.dk HER

Det midtjyske mandskab er blandt favoritterne til en topplacering i rækken. Holdet er stærkt besat på mange pladser, og flere vil mene at det vil være en kæmpe overraskelse såfremt holdet ikke vil være at finde i forårets JS1-pulje. TIF har måtte vinke farvel til et par profiler i sommerpausen, hvilket betyder at holdet måske er en anelse svækket. Dog er der kommet nye ansigter ind også.


VILDBJERG SF

Cheftræner: Michael Henriksen

Profiler: Jeppe Lynge, Mathias Hansen, Ricki Cheung, Habib Hussein

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 5.70 – Spil hos Bet25.dk HER

Vildbjerg er i plus én efter sommerpausen, hvor holdet har måtte sige farvel til en enkelt mand, men samtidig har fået to spændende spillere ind i Ricki Cheung og Habib Hussein. Begge spillere, der kan gå direkte ind i startopstillingen og blive profiler for mandskabet.

articles banner


VORUP fB

Cheftræner: Mads Iversen

Profiler: Christian Gjættermann, Jonas Mogensen, Kim Vejrum, Christoffer Kragh

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.

Odds som vinder af puljen: 8.30 – Spil hos Bet25.dk HER

Vorup klarede lige nøjagtigt skærene i Jyllandsserien i forårets JS2-pulje, hvor kun ét enkelt point adskilte dem fra nedrykning til Serie 1 i den tætte pulje. Det betyder også at en målsætning om at kunne blande sig i den absolutte top ikke er første prioritet hos Mads Iversens tropper.


SKIVE IK

Cheftræner: Erik Nygaard

Profiler: –

Lydinterview:

Odds som vinder af puljen: 12.50 – Spil hos Bet25.dk HER

Skive skal op på hesten igen efter et hårdt forår, hvor de var overmatchet i Jyllandsserien 1. Her blev det til fire point i 14 kampe. Nu gælder det om at genfinde troen på at de kan vinde fodboldkampe, og så arbejde henimod at få en plads i top 4. Derudover har de mistet to af de bærende kræfter fra foråret, hvilket ikke stiller dem bedre. Skive-reserverne skal satse på at få hjælp oppefra ellers bliver det svært.


KJELLERUP IF

Cheftræner: Lasse Merring Mikkelsen

Profiler: Rasmus Overgaard, Gino Boscia, John Nielsen

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.

Odds som vinder af puljen: 15.50 – Spil hos Bet25.dk HER

Divisionsreserverne er at finde i Jyllandsserien efter et flot forår, hvor de rykkede op fra Serie 1. Mandskabet er naturligvis afhængige af klubbens 1.hold på godt og ondt, men stiller holdet i stærkeste opstilling, så kan de godt blande sig i striden om en plads i top 4, selvom førsteprioriteten er at bibeholde status af JS-hold.


MORSØ FC

Cheftræner: Heinrich Olesen

Profiler: Emil Lystrup, Mathias Odgaard Jørgensen, Jonathan Spanggaard

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.

Odds: 15.50 – Spil hos Bet25.dk HER

Morsø har måtte sige farvel til tre spillere, deriblandt anføreren, hvilket har svækket holdet en del. Glædeligt er det dog at holdet har fået tilgang af nogle nye unge spillere, der allerede i foråret fik spilletid i JS2. Det er de unge der nu skal til at tage ansvar og bære holdet igennem efterårets sæson.