Jyllandsserien Pulje 4

ALT OM JYLLANDSSERIEN, PULJE 4 – KÆMPE EFTERÅRSOPTAKT

Foto: Jyllandsserien

FC SØNDERBORG

Cheftræner: Kim Poulsen

Profiler: Mathias Andersen, Allan Ejhorn, Jesper Helmer

Lydinterview: Hør interview med assistenttræner, Olav Jessen, her.

Odds som vinder af puljen: 10.00 – Spil hos Bet25.dk her

Nedrykkerne fra Danmarksserien har haft en hektisk opstart, hvilket har gjort at der er en del usikkerhed omkring truppens styrke og hvor parate de er til sæsonåbneren. Dog er man ikke i tvivl om at der er masser af kvalitet i det unge mandskab, men om det viser sig fra start er usikkert. Holdet skal desuden forsøge at komme ovenpå igen efter en svær sæson i DS, hvor holdet led en del nederlag. Kim Poulsen er ny mand i trænersædet, og med hans erfaring kan der dog blive vendt hurtigt op og ned på tingene i det sønderjyske.


AGERBÆK/STARUP IF
Cheftræner:
Ole Mejrup

Profiler: Rune Lauridsen, Peter Risager, Niklas Slaikjær

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren.

Odds som vinder af puljen: 12.00 – Spil hos Bet25.dk her

Den vestjyske klub går et efterår i møde, hvor de skal forsøge at spille sig i Jyllandsserien 1, som de var i forårets sæson. Holdet har måtte vinke farvel til et par stykker, men humøret er højt og troen på at de igen kan være toneangivende i rækken er bestemt tilstede. Ole Mejrup går ind i hans sidste sæson som cheftræner, og mon ikke at han gerne vil aflevere et succesfuldt mandskab til hans efterfølger.


ESBJERG FB

Cheftræner:

Profiler:

Lydinterview:

Odds som vinder af puljen: 10.00 – Spil hos Bet25.dk her

Esbjerg fB er en delvis ukendt faktor for redaktionen, men et nedrykkerhold fra DS, der må formodes at være i højere tempo end de øvrige hold. Et ungt hold med mange af de U19-spillere i EfB, der ikke lige kommer igennem nåleøjet til førsteholdet. Mon ikke, de vil gøre alt for vende tilbage til DS?


FREDERICIA FF

Cheftræner: Niels Erik Christensen

Profiler:

Lydinterview:Læs interview med cheftræneren her

Odds som vinder af puljen: 12.00 – Spil hos Bet25.dk her

Målsætningen er at slutte i blandt de 4 øverste i rækken – delmålet er at de kan blive møde stabile og derigennem få opbygget en spillestil hvori folk kender deres roller. Sådan vurderer Fredericia-mandskabets træner, Niels Erik Christensen, det forud for efterårets sæson. En vanskelig og kort opstart gør dog ikke tingene lettere for mandskabet. Holdet har desuden måtte sige farvel til forsvarsesset, Kasper Maagaard.

articles banner


VEJLE B.

Cheftræner: Boye Habekost

Profiler: Patrick Gude, Rasmus Mortensen

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 12.00 – Spil hos Bet25.dk her

Vejle Boldklub skal ud i et vanskeligt efterår, hvor de skal spille et helt nyt hold sammen og en ny træner i Boye Habekost er kommet til. Sommeren har nemlig budt på åreladning af spillere, hvor kun to af forårets spillere er tilbage. Nu er holdet helt nyt med masser af unge spillere, men om de kan nå at blive spillet sammen og få resultater, det vil tiden vise. I VB er man dog 100% opsatte på at vise, at man stadig har masser af kvalitet i det nye hold og at der skal kæmpes og fightes i samtlige kampe.


HATTING-TORSTED FODBOLD

Cheftræner: Steffen Algren

Profiler: Rune Graugaard, Rasmus Kjærhus, Jonas Troelsen

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen:: 12.00 – Spil hos Bet25.dk her

I Hatting-Torsted forventer man sig ikke at være blandt de fire øverste i efterårets sæson, men ser sig lidt mere som en del af det nederste felt i rækken. Omvendt så kan det heller ikke afvises at forårets JS1-mandskab kan blive en positiv overraskelse i sæsonen, hvis de får spillet til at flyde – og ikke mindst holder en profil som Rune Graugaard skadesfri.


FC HORSENS

Cheftræner: Jesper Danefeld

Profiler: Søren Nørgaard, Christian Brask, Mathias Nielsen

Lydinterview: Hør interview med cheftræneren

Odds som vinder af puljen: 12.00 – Spil hos Bet25.dk her

FC Horsens er oprykkere fra Serie 1, og de er et meget fasttømret hold med mange af klubbens egne spillere. Den store profil er anfører, Søren Nørgaard, der også er holdets topscorer.


BRAMMING B.

Cheftræner: Jacob Hollænder

Profiler:

Lydinterview:

Odds som vinder af puljen: 12.00 – Spil hos Bet25.dk her

Et flot forår skal nu følges op i Jyllandsserien. Bramming Boldklub tog 1.pladsen i deres Serie 1-pulje, hvilket betyder at holdet nu skal prøve kræfter med DBU Jyllands bedste række.