Sjællandsserien Pulje 1

Brøndby-træner: Vi starter projekt Senior-afdelingen 2.0

Brøndby IF – Klubhuset

Hvornår starter I for alvor forberedelserne til den nye sæson og hvilken serie/kreds er I at finde i efter sommerpausen?
Vi starter op tirsdag d.17 og er i Sjællandsserien pulje 1

articles banner

Er der hen over sommeren sket udskiftninger i trænerstaben i klubben eller sket andre spændende ting?
Utrolige spændende ting er sket hen over sommeren, en håndfuld af de rutineret kræfter er skiftet da de gerne ville prøve sig af på et højere plan. Det betyder at vi nu satser på de unge kræfter som alle er mellem 17-23 år. Vi har fået tilgang af nogle af vores tidligere U19liga spillere, også har vi nogle uprøvede stjerneskud løbende rundt i senior afdelingen som nu skal prøves af på vores niveau. På træner fronten har jeg fået mig to nye teammedlemmer i form af to klub folk, Anders Bøye og Thomas “80”. De skal være med til at danne den nye senior afdeling i Brøndby IF sammen med mig. Et nyt projekt som bliver kaldt “senior afdelingen 2.0”.

Hvad var i foråret Jeres holds største styrke og hvor skal i gerne forbedre Jer til efterårssæsonen?
Vores største styrke var viljen til sejr, og den bliver der ikke rykket ved. Vi spiller altid for at vinde, men er også realistiske i forhold til at vi skal have spillet et helt nyt hold ind med nye og gamle spillere som dog alle er Brøndby drenge som elsker at spille i gult og blåt.