Jylland Serie 1 Pulje 10

BV OKSBØL-CHEF: FORSTYRRENDE FORBEREDELSER TIL EGEN UI-KAMP

Foto: BV Oksbøl

Sæsonpremieren står for døren. Hvem møder I?
– Vi venter lige en uge med at ta hul på efteråret. Vi møder Egen på udebane d. 18. August.

Hvordan har forberedelserne været op til den nye sæson?
– Forberedelserne er altid lidt forstyrret af sommerferie, festivaler osv. I optakten til efterårssæsonen. Men på trods af det har vi haft en go opstart med 18-25 mand til træning. Vi har bygget det fornuftigt op og føler at vi med en uges træning endnu kommer til at rammer den helt rigtige form til vores første kamp.

articles banner

Ny sæson betyder ofte også ændringer i truppen ift. den forgangne. Hvordan er udseendet på jeres trup til opgøret?
– Vi er stort set uændret. Dennis Jørgensen er som sagt tidligere ude med en korsbåndsskade men er i stedet indtrådt som assistent. Derudover er en enkelt flyttet for at studere. Til gengæld er der startet et par nye som lige skal finde deres niveau inden vi placere dem på et af klubbens 3 seniorhold.

Hvilket kendskab har I til jeres kommende modstander?
Har aldrig mødt Egen endnu, men jeg har hørt det sku være et rigtig fedt sted at spille med en go bane og rigtig go stemning fra et stort hjemme publikum. Rent sportsligt siger det jo sig selv at de som nedrykker fra jyllandsserien er et kvalitetsmandskab. Vi skal følge vores plan og ramme et topniveau for at få noget med hjem. Men det tror jeg os på kan lykkedes. Vi vil gå langt for at få en go og sjov tur hjem fra Egen.