Jylland Serie 1 Pulje 10

BV Oksbøl-træner: Glæder mig til at besøge Egen

Foto: BV Oksbøl

Hvis du ser på holdene som I er i pulje med, hvad er så din umiddelbare vurdering og hvem ser du pt. som den største oprykningsfavorit i puljen?
– Det ligner en pulje med en masse gode hold. Det blir et spændende efterår hvor vi igen skal prøve kræfter med en masse hold på højt niveau. Jeg har hørt at Egen har en fantastisk hjemmebane som vi glæder os til at besøge og opleve. De må vel også som nedrykkere have status som oprykningsfavorit? Derudover bliver Kolding IF et spændende bekendtskab som nok også har ambitioner om at spille med i toppen af puljen.

Hvilken målsætning har I som klub til den kommende efterårssæson og er den realistisk?
– Selvom vi ikke endte helt så langt fra nedrykningsstregen som vi gerne ville så syns jeg mange af vores præstationer og spillernes seriøse tilgang til det hele gør at jeg godt vil kigge op af fra starten. Dog med det forbehold at turneringen er kort og med en dårlig start kan man hurtigt være i problemer og dermed skal ændre målsætning. Vi gør efter at vinde alle kampe og så må vi se hvor langt det rækker. Vi må ikke undervurdere nogen modstander eller overvurdere egne evner. Kan vi arbejde hårdt og gå ydmygt til alle opgaver tror jeg vi får et interessant efterår.

Hvilken kamp ser du personligt mest frem til i den kommende efterårssæson og hvorfor?
– Personligt glæder jeg mig utroligt meget til at besøge Egen. Jeg har fra trænerkollegaer og via Ligabold.dk hørt at det skulle være et fedt sted at spille. Måske vi kan hente inspiration til selv at forbedre vores i forvejen fantastiske hjemmebane hvor interessen virkelig er steget over de sidste par sæsoner. Det er en fornøjelse.

articles banner

Hvem forventer du der på Jeres hold, der bliver manden der sparker kuglen i kassen i efteråret?
– Jeg håber at have Rene Jørgensen tilbage fra skade og i topform. Hvis det er tilfældet blir han en klar gevinst for os. Jeg syns vi har mange potientielle målscorer som ikke har forløst deres potientiale i serie 1. Man ku håbe på det kom her i efteråret efter lidt tilvending i foråret.

Der mange lysende talenter på den danske fodboldscene, har I nogle vi skal holde ekstra øje med hos Jer?
– Jeg ved ikke hvornår grænsen mellem talent og ikke talent går, men der er mange unge spillere i klubben der gør det godt. Nogen spiller på vores 2. Hold og har ikke helt brudt igennem endnu. Måske kommer det i efteråret. De spillere som er i truppen der kan være spændende og følge kan jeg nævne Rasmus Plauborg, Anders Ulriksen og Frederik Dahl.

Har I så fået nye spillere til klubben, eller ved du der er nogle nye på vej og hvis ja hvad er dine forventninger til de nye spillere?
– Jeg har ikke fået endelige tilkendegivelser fra nogen nye spillere endnu. Det kunne være spændende at møde nogen nye spillere, uanset hvilket hold de kan bidrage til i klubben. Vi tager imod med åbne arme og kan tilbyde er godt og seriøst træningsmiljø hvor det sociale også er i højsædet. Selvom vi har en utrolig bred og talentfuld senior afdeling vil vi gerne være en klub som andre spillere syns er attraktiv både sportsligt og socialt, så det vil være et skulderklap til klubben at få nye spillere.