2 Division Pulje 1

Dalum med tro på tingene før Ringkøbing-kamp

Foto: Dalum Stadion

Premieren er overstået, og næste kamp venter. Hvem møder I?
– Vi møder hjemme i Dalum Ringkøbing lørdag kl. 14.00. Grundet den manglende nedbør afvikles kampen vor vor Kunstgræsbane TOTALBANEN.

Gav første runde tro på tingene eller blev I opmærksomme på ting, der skal arbejdes med på træningsbanen?
– To gange “ja”. Vi spillede en fin og generelt kontrolleret kamp mod Aarhus Fremad som blev besejret med 2-1 på udebane. Der er dog altid ting der kan udvikles ligesom vi har fået en god håndfuld nye spændende unge spillere som skal spilles ind i truppen og på holdet.

articles banner

Hvordan ser du mulighederne for point i jeres forestående kamp?’
– Jeg tror sjovt nok altid på at Dalum IF får 3 points !!! – Vi vil gøre alt for at komme godt fra land også på hjemmebane. Kan vi spille på samme niveau som i 2. halvleg af onsdagens pokalkamp og sejr med 3-1 over Odder er der fine muligheder, men det bliver garanteret en tæt kamp som næsten alle kampe i 2. division.

Hvad er dit kendskab til modstanderen?
– Dalum IF har ikke spilles mod Ringkøbing i divisionssammenhæng før, men vor cheftræner Anders Nielsen har med Marienlyst spillet mod Ringkøbing flere gange, så vi håber at vi kan finde hullerne i osten og gøre en god indsats. Ringkøbing, der i foråret spillede i Oprykningsspillet, har dog netop sikret sig den tidligere superligaspiller og fynbo Jesper Lange og har vet fint hold, så det bliver en god udfordring for vort unge mandskab.