Fyn Serie 1 Pulje 1

Dalum-træner: Jimmi Nielsen gør det igen

Foto: Dalum Stadion

Hvad var Jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvad står indprentet som den største skuffelse?
Største skuffelse er 6-0 mod Tåsinge. Der går ting galt, vi hænger ikke sammen – laver personlige fejl konstant. En generel off day. Da vi vinder 4-3 hjemme mod Kerteminde ved vi at det stort set ikke kan gå alt. Drengen viser i den kamp vilje og gejst som det kræver at ville rykke op. vi føre 3-1, de kommer på 3-3 men alligevel får vi scoret til sidst til 4-3 stor respekt herfra. De fortjener at rykke.

articles banner

Hvilket hold vil du betegne som “forårets overraskelse” og hvorfor?
Jeg er meget positiv overrasket over Ringe med Jimmi Nielsen ved roret. Jeg må bare sige han gør det igen. Han får skabt (som jeg ser det) en meget stærk trup med en utrolig vilje til at arbejde for hinanden. Jeg har været ude og se dem nogen gange og i forhold til efteråret er det 2 “forskellige” hold jeg ser. De kommer til at være med i den sjove ende af tabellen næste sæson tror jeg.

Der er også altid negative overraskelser, hvis du skal finde den i Jeres række, hvilket hold har så skuffet dig mest?
Jeg troede Munkebo ville have sluttet højere.