Sjælland Serie 2 Pulje 1

Efter chokstop: Hørsholm-Usserøds succestræner: Vi fik ikke chancen for at bygge videre

Foto: Hørsholm-Usserød

Vi har her på Ligabold.dk hørt, at du og din bror pludselig er stoppet som trænere i Hørsholm Usserød, trods i lå placeret som nummer 1 i rækken, hvad er begrundelsen for det?
– Vi var til møde med bestyrelsen onsdag som meddelte os at de ville ikke forlænge med os. De mener ikke vi kan føre det videre, vi har selvfølgelig en anden holdning, men fik ikke chancen for bygge videre på vores set up som vi havde planlagt. Og er ikke et sekund i tvivl om at vi havde bygget videre med succes, der så mange nye spillere der kontakter os jævnligt – for de har hørt om vores set up i Hørsholm. Men fodbold er sort eller hvid.

Hvis du ser tilbage på tiden hos Hørsholm Usserød, hvordan vil du så betegne den?
– Det har været en fantatisk tid, med en fantatisk trup at sidde her og gøre status efter: Vinder af Seriepokalen, oprykning til serie 1, pt på 1 pladsen, videre i den store DBU pokalturnering, og samtidigt have en stor trup med glade spillere, ja så kan man godt se sig selv i øjnene og tænke, vi gjorde det sku.

Hvis du skulle fremhæve 1 bestemt højdepunkt, hvad skulle det så være?
– Jeg bliver nødt til nævne 2 punkter, da vi vinder seriepokalen på Brøndby Stadion bane 1, 3-1 over Køge, samt der vi rykker op 2 runder før tid til Serie 1.

Hvordan ser dine fremtidsplaner ud og hvilke ambitioner har du for fremtiden?
– Lige nu hviler vi hovedet og nyder fritiden og ser hvad tiden bringer, men vi har fået smag for mere og nye eventyrer kan dukke op, der mange attraktive klubber som kunne være interessante for os, men nu skal sidste runde lige overståes før der sker noget. PT har vi ingen forhandlinger i gang med nogen.