Danmarksserien Pulje 2

Fair pointdeling mellem KFUM Roskilde og LSF

Foto: Roskilde KFUM

Hvad blev premieren for en kamp?
– KFUM spillede 1-1 mod Ledøje-Smørum på hjemmebane. Alt i alt nok et rimeligt resultat af en ganske god sæsonpremiere, dog med forholdsvis få farlige chancer og afslutninger. Mathias Gransee bragte LSF foran kort før pausen, og efter pausen fik gæsterne anulleret et mål for offside. Tilbagevendte Luka Dumic udlignede på straffespark, da der manglede 10 minutter.

Hvilken type modstander stod I overfor?
– Et teknisk velfunderet mandskab med masser af fart i omstillingerne. Men lidt påfaldende, at det var KFUM, som trykkede på til sidst, hvor Rasmus Lundberg ramte stolpen i den forlængede spilletid. Her virkede gæsterne mest trætte, og de havde ikke noget modsvar på udligningen.

articles banner

Hvad tager I med jer videre fra kampen?
– Et rigtigt godt udtryk med masser af gejst og vilje til at ville vinde duellerne og komme frem til afslutningerne. Offensivt mangler der dog stadigvæk noget, selv om det er en klar gevinst, at vi igen kan råde over Luka Dumic i forreste række, fordi han også skaber plads til andre. Ligeledes fint at se, at truppen tegner bredere end i foråret. 19-årige Gustav Hansen blev skiftet ind, lignede i den grad en angriber, som ville gøre en forskel, og det var ham, som fremtvang straffesparket i slutfasen.

Giver premierekampen en idé om niveauet i rækken eller er det for tidligt at spå om?
– For tidligt, for kampen bar også i nogen præg af, at holdene på dette niveau har en urimeligt kort sommerpause. KFUM’s ny cheftræner, Stefan Håkansson, har trænet spillerne ni gange og haft to træningskampe med en trup, han første gang havde samlet for tre uger siden. Selvfølgelig vil nogen indvende, at det er ens for alle, men alligevel er det ikke rimelige vilkår.