København Serie 1 Pulje 2

FC Udfordringen-assistent: Flere med X-Faktor, også lillebror har imponeret mig

Foto: Jonas Haugegaard, FC Udfordringen

Hvilken spiller har haft den største X-Faktor på Jeres hold og hvorfor vil du gerne fremhæve ham?
– Der er mange, der bejler til det prædikat. Martin Vixø er oplagt – 23 mål i 22 kampe taler sit eget tydelige sprog. Men på vores centrale midtbane har både Magnus Wiik, Kaptajn Rasmus og lillebror Haugegaard også alle imponeret mig. Ligesom Rasmus Mogensen og Lasse Kristensen har udgjort et utrolig stærkt par i vores midterforsvar.

articles banner

De fleste hold har en bødekasse, hvem har hen over foråret spyttet mest i den hos Jer?
– Det må være vores keeper Patrick Jespersen. Det er sådan hos os, at hvis man får en kanal, når vi spiller kant, spytter man en 20’er i kassen. Den har været dyr for Patrick, der oftest løber rundt i kanten mere forvirret end en høne uden hoved og med mere spredte ben end en giraf i spagat.

Forventer du der kommer “nyt blod” til Jeres trup i de kommende uger og har i nogle der forlader Jer?
– Vores young gun Bækgaard har lige fået hue på hovedet og skal ud og se, hvad verden har at byde ham. Så ham har vi sagt på gensyn til. Ellers forventer jeg, at truppen forbliver intakt og formentlig bliver suppleret med et par nye ansigter. Men vi har altid plads til flere, og alle, der har lyst til at blive en del af FC Udfordringen, er mere end velkomne til at kontakte vores cheftræner Nicolaj Florin.