Sjællandsserien Pulje 1

Første turneringskamp mellem Albertslund og Herstedøster siden 1973

Foto: Albertslund IF

Hvornår starter I for alvor forberedelserne til den nye sæson og hvilken serie/kreds er I at finde i efter sommerpausen?
– Vi begyndte vores pre-season i uge 29. Vi er derfor allerede godt i gang. Vi rykkede op i Sjællandsserien, og ser meget frem til de nye udfordringer.

Er der hen over sommeren sket udskiftninger i trænerstaben i klubben eller sket andre spændende ting?
– Trænerstaben er indtakt og klubben er stadig i fremdrift. Det er en meget spændende tid vi går i møde.

Hvad var i foråret Jeres holds største styrke og hvor skal i gerne forbedre Jer til efterårssæsonen?
– Sammenhold. Vi arbejdede en hvis del ud af røven for hinanden. Det er helt sikkert noget vi skal fortsætte med. Vi skal løfte vores bundniveau, hvilket jeg er helt sikker på kommer af sig selv, når man bliver udfordret hver weekend.

articles banner

Hvis du ser på holdene som I er i pulje med, hvad er så din umiddelbare vurdering og hvem ser du pt. som den største oprykningsfavorit i puljen?
– Det er en rigtig fed pulje. Vi skal møde vores naboer fra Glostrup og en intens kamp mod bysbørnene fra Herstedøster IC. Det er første gang vi skal møde dem i en turneringskamp siden 1973! Det er svært at pege på en favorit, men det får vi nok et godt billede af efter de første par runder.

Hvilken målsætning har I som klub til den kommende efterårssæson og er den realistisk?
– Umiddelbart skal vi “bare”bide os fast, og undgå nedrykning. Der er dog ingen tvivl om, at vi som trup ønsker mere end det. Men realistisk set, så vil vi være tilfredse med en midt placering. Vi er jo trods alt oprykkere, så man kan ikke have de helt store forventninger.

Hvilken kamp ser du personligt mest frem til i den kommende efterårssæson og hvorfor?
– Det må klart være vores tur til Herstedøster IC. Vi spillere og alle omkring klubberne kender hinanden, så det skal nok blive rigtig sjovt og intenst.