Her er alle de sjællandske Serie 2 op- og nedrykkere

Foto: Sjælland Serie 2

I Pulje 1 blev det Hundested og Hørsholm-Usserød, der rykker en række op og skal prøve kræfter med Serie 1 efter sommerferien. De to hold tørnede sammen i weekenden i en finale om 1.pladsen, og den tog Hundested stensikkert med en 5-1 sejr. Det var da heller ikke den bedste optakt for HUI, da de et par dage før kampen måtte sige farvel til deres trænerteam.

Hillerøds divisionsreserver, Hornbæk, Brede IF og FC Gribskov må alle en tur ned i Serie 3.

I Pulje 2 er der også fundet et par mandskaber, der skal en række højere op, når sommerferien er ovre. Gladsaxe-Hero og AB bliver de to nye mandskaber i Serie 1, mens Måløv, Bk. Internazionale, LSF og Islev Bk. siger farvel og rykker ned i Serie 3.

I Pulje 3 kørte Holbæk United og Fårevejle Boldklub parløb i toppen, og de to mandskaber endte da også side om side med 51 point. Holbæk United var dog bedst i deres indbyrdes opgør på reglen om flest udebanemål, og dermed napper de 1.pladsen.

Skibby IK, Hundige Bk, Fløng-Hedehusene og Vindinge IF rykker ud af rækken og ned i Serie 3.

I den sidste pulje, Pulje 4, var der tæt kamp i toppen af rækken, men Gørslev IF og Vordingborg IF nappede de to øverste pladser, og er dermed klar til efterårets kampe i Serie 1.

Dianalund/Stenlille, Ejby IF Fodbold, Herlufsholm GF og Nyråd/Langebæk Alliancen siger farvel til Serie 2-bold og goddag til livet i Serie 3.