Sjælland Serie 1 Pulje 2

Herfølge med markante forstærkninger til truppen

Foto: Herfølge Boldklub

Hvornår starter I for alvor forberedelserne til den nye sæson og hvilken serie/kreds er I at finde i efter sommerpausen?
Vi startede holdtræningen op d. 12 juli men var så heldige at få 2 fine træningskampe allerede uge før mod et amerikansk hold – Santa Clara som gæstede HB Køges 1. Div. hold.

articles banner

Er der hen over sommeren sket udskiftninger i trænerstaben i klubben eller sket andre spændende ting?
Vores Cheftræner Finn M. Jensen er stoppet og jeg selv og Morten Avnskjold har overtaget denne stilling som spillende trænere. Derudover har vi fået tilgang af Patrik Hansen (Næstved BKs divisionshold) og Mikkel Madsen som tidligere har gjort sig i bl.a. i Rishøj Boldklub (DS) og Haslev (SS), 2 rutineret spillere med fortid i Herfølge Boldklub. Ydermere så er Thor Gaucho Heine Snedker kommet retur efter et 6 mdr. ophold i østen og sidst, men ikke mindst er den farlige angriber Stefan Rasmussen startet op igen efter en korsbåndsskade.

Hvad var i foråret Jeres holds største styrke og hvor skal i gerne forbedre Jer til efterårssæsonen?
Vores største styrke i foråret var helt klar vores possessionspil og rutine, i stort set alle kampe var vi spilstyrende og skabte et hav af målchancer som desværre ikke blev omsat til de mål vi kunne ønske os. Dette var helt klart årsagen til at vi ikke tog en af de 2 oprykningspladser til Sjællandsserien. Så vi skal bygge endnu mere på i vores omgang med bolden og så skal vi være skarpe i vores afslutningsspil og putte kuglen i kassen når muligheden er der.