2 Division Nedrykningsspil

Hillerød-spiller: Nikolaj BK er vores altoverskyggende stjerne

Foto: Hillerød Fodbold

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med den placering, når du ser tilbage på Jeres målsætning?
– Vi blev nummer 5 i vores nedrykningsgruppe. Vi klarede os, hvilket vel var klubbens mål, så på den måde har det været en ganske fin sæson. Hillerøds første sæson i divisionerne nogensinde, så folk havde ikke de store forventninger til os. Vi havde en meget skuffende efterårssæson, hvor vi ikke havde noget spilkoncept og generelt slet ikke var klar på den styrke holdene i 2. division besidder. Vi fik en ny træner og han vil nok selv sige han fik lavet en masse ændringer og at det derfor endte med at vi blev i rækken. Det kan vi altid diskutere – jeg vil bare konstatere, at han har en vidunderlig trup og tænk engang hvad det kunne være blevet til, hvis vores altoverskyggende stjerne Nikolaj BK havde spillet hele foråret. Så alt i alt godkendt hele vejen rundt, men på ingen måde mere end det.

Hvad ville du evt. gerne have gjort anderledes i løbet af sæsonen, eller føler du bare alt gik som smurt?
– Ville gerne have spillet de første 5-6 kampe af efteråret om igen, hvis det var muligt. Det var en katastrofe og den ene spiller underpræsterede vel mere end den anden. Selv førnævnte BK havde en dårlig kamp, så ved man at det står skidt til hele vejen rundt på holdet. Ellers så har det som altid været en kæmpe fornøjelse at spille på dette hold. Vi har et super sammenhold og det vigtigste at huske er, at et nederlag kan altid blive drukket væk om aftenen. Det er vi vældig gode til og i efteråret var vi i god træning.

Hvordan skal I bruge de kommende uger – står den på let sommertræning, eller tager i et velfortjent hvil?
– Jeg kan kun tale for mig selv og måske 15-16 af de andre spillere i truppen og den står på et hvil! Så kan man så diskutere hvor fortjent det er, men mon ikke der skal ses noget VM og drikkes nogle af de rigtig kolde. Resten af juni måned er målet vel, at promillen skal ligge lige omkring der, hvor du lige skal tænke en ekstra gang før du sætte dig bag rattet – og måske endda ud på cyklen.