Jylland Serie 1 Pulje 6

Højslev-spiller efter KVIK-kamp: Lunne ser sig ikke tilbage

Foto: Højslev Station

Det var sæsonens sidste kamp. Hvem mødte I og hvad endte kampen?
– Vi mødte Kvik på udebane og spillede 0-0.

Hvad er din umiddelbare reaktion på kampen?
– Det var nok en lidt kedelig kamp set udefra. Meget af spillet foregik midt på banen og det var begrænset med chancer. Vi kom til Hvam med målet om at holde Kvik bag os i tabellen, og det lykkedes vi med takket være en stærk første kamp mod dem. Jeg synes vi spiller en fin kamp og står rigtig godt på banen, samtidig med at folk fightede for det. Vi var i undertal ad flere omgange, men trods det formår vi stadig at udfordre KVIK. Havde vi spillet med færre berøringer og sat lidt mere tempo i omstillingerne, så tror jeg vi havde vundet kampen, men uafgjort var absolut fair.

Hvilke ord vil du sætte på modstanderen efter kampen?
– De spiller rigtig meget på omstillinger, hvor de kan sætte deres hurtige kanter i scene. Jeg synes vi havde ok styr på det og fik dem bremset inden det blev farligt. De brugte lidt alternative metoder, bla. blev vores “playmaker” Dennis mandsopdækket hele kampen igennem, og det skabte en del plads til vores andre offensive spillere. KVIK virkede tilfredse med en uafgjort, ligesom os selv iøvrigt, og de kan også være godt tilfredse med en flot første sæson i serie 1.

Er der nogle spillere som du vil fremhæve efter opgøret?
– Oliver Lunne blev kampens spiller, igen igen. Han har spillet en fantastisk sæson for os og ligner ikke en der har tænkt sig at se sig tilbage.