Jylland Serie 1 Pulje 9

Horsens Freja går efter at sikre sig oprykning

Foto: Horsens Freja

Hvis du ser på holdene som I er i pulje med, hvad er så din umiddelbare vurdering og hvem ser du pt. som den største oprykningsfavorit i puljen?
– En spændende pulje med flere Aarhus hold, som vi også krydsede klinger med i foråret. Det bliver spændende. Jeg vil udnævne os selv og Brabrand som de største favoritter – vi var de to bedst spillende holde i puljen i foråret. En outsider kunne være Give Fremad, der blev nummer 3 i deres serie 1 pulje i foråret. Vi mødte dem i en træningskamp i vinters og tabte – dog er vi kommet langt siden da.

Hvilken målsætning har I som klub til den kommende efterårssæson og er den realistisk?
– Oprykning! Vi var et indbyrdes opgør fra en oprykning i foråret, så det mener jeg er realistisk, at gå efter.

Hvilken kamp ser du personligt mest frem til i den kommende efterårssæson og hvorfor?
– Den sidste kamp mod Brabrand i slutningen af november kan blive noget af et brag! Jeg håber dog, at vi har afgjort det der. Hvis ikke, kan den meget vel gå hen og betyde oprykning eller ej. Derudover selvfølgelig vores hjemmekamp mod Hedensted, som må siges at være vores nærmeste lokalrivaler i dette efterår.

articles banner

Hvem forventer du der på Jeres hold, der bliver manden der sparker kuglen i kassen i efteråret?
– Vi har i Gunnar en targetman, som lavede vigtige mål for os i foråret – det forventer jeg, at han kommer til igen.
Herudover har vi Seb, der har scoret flere mål for os også efter han er kommet til.
Dog har vi generelt været heldige med, at mange har bidraget med mål – det ser jeg gerne ske igen.

Der mange lysende talenter på den danske fodboldscene, har I nogle vi skal holde ekstra øje med hos Jer?
– Arton, vores “konfirmand”, som ikke engang kan lugte til en øl endnu, har bidt sig fast i start 11-eren i foråret. Han bygger på hver eneste uge, og han skal ind og ligge i maskinrummet sammen med Johansen og styre spillet i mange år fremover – han får sit gennembrud her i efteråret. Derudover har vi Emil på højrekanten, der er kommet ind og har været med i stort set alle kampe. Han bliver vigtig i vores opbyggende spil, hvor han mange gange har næstsidste fod på. Det kommer der mere af.

Har I så fået nye spillere til klubben, eller ved du der er nogle nye på vej og hvis ja hvad er dine forventninger til de nye spillere?
– Ingen set endnu, men vi vil altid byde nye spillere velkommen hvad enten det er på vores første hold eller det er vores andet, tredje eller fjerdehold.