Danmarksserien Pulje 2

Hvem rykker ud af Danmarksserien? To play-off kampe i aften

Foto: Danmarksserien

Der er fire hold i kampen om to pladser i næste sæsons Danmarksserie. Fredensborg, Roskilde KFUM,

De to førstnævnte tørner sammen på neutral bane i Ballerup. Fredensborg møder Roskilde KFUM. En kamp mellem to mandskaber, der tidligere har ligget væsentligt højere placeret i Danmarksserien, men som i år altså skal ud i en gyser om forblivelse i DBU-regi.

Fredensborg endte i øvrigt med 27 point ligesom både Stenløse og Karlslunde, men undgik altså direkte nedrykning, men fik sig heller ikke reddet. Det betyder play-off kamp i aften til nordsjællænderne.

Fredensborg er smal favorit i opgøret. Lige nu kan man få odds 2.00 på en Fredensborg-sejr. Spil kampen hos Bet25.dk HER.

I den vestlige del af landet står dagens overlevelseskamp imellem FC Sønderborg og Lystrup IF. Kampen spilles på Kolding Stadion. FC Sønderborg var heldige at resultaterne i 2.division flaskede sig i sidste spillerunde, således at de nu er klar til at spille om overlevelse. Dalum skulle som minimum spille uafgjort og Brønshøj vinde med mere end to mål, hvilket skete, og dermed fik sønderjyderne en ekstra chance for at redde sig.

Lystrup IF er favoritter til at redde sig i rækken. Hos Bet25.dk giver en østjysk sejr i Kolding odds 2.05. Spil kampen hos Bet25.dk HER.

Begge kampe spilles i aften kl. 19.00.