2 Division Pulje 1

Jammerbugt-anfører: Ser frem til Vejgaard-kampene

Foto: Christian Rye, Jammerbugt FC

Hvis du ser på holdene som I er i pulje med, hvad er så din umiddelbare vurdering og hvem ser du pt. som den største oprykningsfavorit i puljen?
– Det bliver en spændende pulje i efteråret med mange lige hold. Vi har fået de 2 nedrykkere fra 1. division i puljen, så de er selvfølgelig blandt de største favoritter til at rykke op. Hvis jeg skal pege på ét hold i hele 2. division, må det være Skive. De er efterhånden vant til 1. division, og det lader til, at de går all in på at rykke op igen, da de allerede nu har forstærket sig markant.

articles banner

Hvilken målsætning har I som klub til den kommende efterårssæson og er den realistisk?
– Vi har ikke snakket målsætning i klubben på nuværende tidspunkt (19. juli), så klubbens målsætning vil jeg helst ikke svare helt entydigt på endnu. Men jeg tror da, at alle hold ønsker at blive en del af oprykningsspillet, og det er også realistisk for os.

Hvilken kamp ser du personligt mest frem til i den kommende efterårssæson og hvorfor?
– Jeg ser personligt meget frem til kampene mod Vejgaard. Jeg kender de fleste i Vejgaard og ser da meget gerne, at vi får håneretten over dem. Derudover glæder vi os selvfølgelig alle til første turneringskamp, hvor vi på udebane møder Brabrand, som er én af nedrykkerne fra 1. division.