2 Division Pulje 1

Jammerbugt-anfører: Vi har en stærk moral

Foto: Christian Rye, Jammerbugt FC

Hvornår starter I for alvor forberedelserne til den nye sæson og hvilken serie/kreds er I at finde i efter sommerpausen?
– Vi starter for alvor i uge 30, hvor den står på 4 træningspas og 3 træningskampe. Det bliver en hård uge, hvor det fysiske er i højsædet. Det vil give os nogle svar på, hvor vi står i forhold til sæsonstarten i uge 31. Vi fortsætter i 2. division efter sommerferien.

articles banner

Er der hen over sommeren sket udskiftninger i trænerstaben i klubben eller sket andre spændende ting?
– Der er ikke sket noget nævneværdigt på nuværende tidspunkt (den 19. juli)

Hvad var i foråret Jeres holds største styrke og hvor skal i gerne forbedre Jer til efterårssæsonen?
– Vi har haft en meget stærk defensiv, hvilket gjorde det ekstremt svære at skabe chancer imod os i foråret. Derudover har vi haft en stor moral, idet vi ofte har været bagud og alligevel formået at vende en svær situation til et positivt resultat. Det ville være nemt at svare, at vi skulle blive bedre til at score på vores chancer, for det er da helt sikkert én af de ting, hvor vi skal forbedre os. Men det mener alle hold vel næsten. Vi kan tage mange gode ting med fra forårssæsonen, men det største fokuspunkt må være, hvordan vi skal bryde modstanderen op, når de stiller sig med et defensivt udgangspunkt. Jeg går ud fra, at mange hold i efteråret vil være defensive mod os, så det vil vi formentlig fokusere på.