Sjælland Serie 1 Pulje 2

Jyderup-målmand: For mig er Fuglebjerg et super usympatisk hold

Foto: Jyderup Boldklub

Hvad var Jeres fodboldmæssige højdepunkt i foråret og hvad står indprentet som den største skuffelse?
– Højdepunkter har der været mange af! Det var klubbens første sæson i serie 1 i over 20 år – så bare det var en stor oplevelse for en Jyderup dreng som mig

articles banner

Hvilket hold vil du betegne som “forårets overraskelse” og hvorfor?
– Pas.

Der er også altid negative overraskelser, hvis du skal finde den i Jeres række, hvilket hold har så skuffet dig mest?
– Jeg vil ikke tale dårligt om de andre hold. De har gjort det glimrende. Måske kunne jeg nævne Fuglebjerg som for mig er et super usympatisk mandskab med flere spillere der ikke er berettiget. De mente jo at de var langt bedre end os men tabte alligevel begge kampe til os.