Københavnsserien

KFUM-SVENDESTYKKE MOD NB BORNHOLM

KFUM. Foto: Pia Hersild

Hvilket hold var rækkens positive overraskelse og hvorfor, samt hvilket hold har skuffet mest i efteråret?
Jeg synes at oprykkerne har været positive overraskelser. Husum og PI har lavet mange point og B1903 sluttede godt af efter en mindre god start. Jeg synes egentlig at Rønne har skuffet mig. Jeg synes det er et godt hold med en dygtig træner, men de har nok haft for stor udskiftning på deres hold til at de har kunnet få det til at fungere, og det har nok været svært at spille dem sammen når stort set hele offensiven træner i København i løbet af ugen og ikke er til Rønnes egne holdtræninger.

Hvilken kamp vil du fremhæve som jeres “svendestykke” i efterårssæsonen og hvorfor? Samt hvordan føler du i har haft en god opbakning rent tilskuermæssigt i løbet af efteråret?
Vores hjemmekamp mod NB Bornholm var nok vores svendestykke. Vores gameplan til kampen lykkedes 100% og vi leverede en utroligt disciplineret og kynisk indsats. Det gav truppen en stor tro på tingene som vi har taget med i resten af kampene. Derudover viste vi i de sidste 4 kampe af vores placering i toppen af rækken er fuldt fortjent, og at det er resultatet af en lang periode helt tilbage fra april måned med godt og stabilt fremmøde til træning og kamp.
stabilt fremmøde til træning og kamp.