Danmarksserien Pulje 3

Kolding B styrket på bredden

Foto: Kolding Boldklub

Hvornår starter I for alvor forberedelserne til den nye sæson og hvilken serie/kreds er I at finde i efter sommerpausen?
– Danmarksserien pulje 3.

Er der hen over sommeren sket udskiftninger i trænerstaben i klubben eller sket andre spændende ting?
– Vi har fået tilknyttet Jonas Raunsbæk til vores trænerteam, som i forvejen tæller Torben Mølby og Henrik Toft. Rauns skal fungerer som spillende assistent, hvilket uden tvivl bliver rigtigt spændende.

Hvad var i foråret Jeres holds største styrke og hvor skal i gerne forbedre Jer til efterårssæsonen?
– Vores defensive base er/var vores klare styrke – når den virker (hvilket den ofte gjorde sidste sæson) , så er vi svære at slå. Vi skal nok bygge på og forbedre os i det opbyggende spil, men det skal nok komme.

Hvis du ser på holdene som I er i pulje med, hvad er så din umiddelbare vurdering og hvem ser du pt. som den største oprykningsfavorit i puljen?
– Ingen tvivl om at vi er kommet i en rigtig rigtig hård pulje. Jeg synes personligt puljen, ser væsentligt stærkere ud en sidste års pulje og jeg kan læse mig til at flere hold, har oprustet voldsomt. Næsby er dog min klare favorit til oprykningen. De så resultatmæssigt rigtig stærke ud i 2 div. i foråret, og har tilsyneladende kun forstærket sig siden.

articles banner

Hvilken målsætning har I som klub til den kommende efterårssæson og er den realistisk?
– Det vigtigste er at vi får en god start og får lagt afstand til bunden. Målsætningen er i første omgang at blive i rækken, hvilket nok skal blive en udfordring med de hold, der er i puljen

Hvilken kamp ser du personligt mest frem til i den kommende efterårssæson og hvorfor?
– Jeg ser egentlig mest frem til kampene mod Viborg FF og Silkeborg KFUM, da det er hold vi aldrig tidligere har mødt. Odense holdene, Varde, Hedensted, Oure og til dels Otterup kender vi forholdsvist godt.

Hvem forventer du der på Jeres hold, der bliver manden der sparker kuglen i kassen i efteråret?
– Det står lidt uklart pt. Der er heldigvis mange om buddet

Der mange lysende talenter på den danske fodboldscene, har I nogle vi skal holde ekstra øje med hos Jer?
– Thomas Lykke har set skarp ud efter sommerferien – kan han holde sig skadesfri og holde niveauet fra opstarten er han et oplagt bud

Har I så fået nye spillere til klubben, eller ved du der er nogle nye på vej og hvis ja hvad er dine forventninger til de nye spillere?
– Vi har foreløbigt fået tilgang af Sabao (Middelfart), Faisal og Jens (Kolding IF) samt Thomas Heiker (Vejen). Vi var ramte på bredden i foråret, så disse tilgange er helt sikkert med til at styrke bredden, højne det generelle niveau og øge konkurrencen på holdet.