Jyllandsserien Pulje 3

Lemming-målmandstræner: Vi skal forsøge at hæve vores bundniveau

Lemming IF

Hvornår starter I for alvor forberedelserne til den nye sæson og hvilken serie/kreds er I at finde i efter sommerpausen?
– Træningen starter tirsdag den 24. juli kl. 19.00, og vil herefter være hver tirsdag og torsdag for både vores hold i Jyllandsserie og Serie 3. Skulle man gå rundt med lyst til at prøve sig af på enten Jyllandsserie- eller Serie 3 niveau, er man altid velkommen til at kigge forbi til træningen i Lemming.

articles banner

Er der hen over sommeren sket udskiftninger i trænerstaben i klubben eller sket andre spændende ting?
– Igen i efteråret vil det være Mads Balle som står ved roret. Suppleret af Ole Smedegaard som assistent, Egon Bang som holdleder og undertegnede som målmandstræner.

Hvad var i foråret Jeres holds største styrke og hvor skal i gerne forbedre Jer til efterårssæsonen?
– Vores styrke i foråret var helt klart vores evne til at holde et højt koncentrationsniveau gennem mange kampe, hvor vi holdt os til gameplanen og derved fik lukket godt af og samtidigt skabt massere af chancer. Vi skal i efteråret arbejde på at blive endnu bedre til ovenstående og samtidigt skal vi arbejde en masse med vores boldomgang så vi bliver svære at læse for modstanderne. Der udover vil vi arbejde meget med at hæve vores bundniveau.