Jyllandsserien 2 Pulje 4

Lyseng-sejr over Kolding sender dem i Jyllandsserien

Foto: IF Lyseng

Hvem mødte I og hvad blev resultatet?
– Vi mødte Kolding IF hjemme, hvor vi vandt 1-0.

Hvad betyder kampens resultatet for jer i tabellen?
– Meget vigtig sejr! Som resultaterne flaskede sig i de øvre rækker, så ser det ud til, at vi får fornøjelsen af igen at spille jyllandsserie efter sommerferien. Nu har vi to kampe mod Vorup, hvor vi selv kan afgøre, om vi ender på 1. pladsen eller ej. Så det var en meget vigtig sejr.

Hvad blev det for en kamp?
– En kamp som forventet. Kolding kom lige præcis med det, som vi vidste, de kan bringe. Gode spillere centralt på banen, der forsøger at brodere sig igennem, mens der ikke kommer så meget offensivt ude på siderne. De kom frem til lidt flere chancer end ønsket, men vores keeper lukkede fint ned for de skud, der nu engang kom. På trods af disse chancer, står vi generelt stærkt på banen, og selvom vi måske ikke spiller vores kønneste kamp, så tilspiller vi os mange chancer, hvor vi kunne have vundet med mere end det ene mål. Alt i alt var det ikke en særlig velspillet kamp, men der var mange chancer i kampen. Men i sidste ende viser vi, at vi havde det der skulle til, og vi vinder fortjent.

Hvordan vil du vurdere modstanderen efter jeres møde?
– Offensivt er de et fint fodboldhold, men defensivt er de til at snakke med. De har som sagt 2-3 spillere centralt, der gør det godt. Men de har mange unge spillere, og når de får lidt mere rutine i de afgørende situationer, så skal de nok blive et svært hold at spille imod. I begge kampe, vi har spillet mod dem, har fysikken og klogskaben været udslagsgivende i forhold til resultatet. Men en jævn og spændende kamp, som vi får 3 point ud af, selvom spillet kunne have været lidt bedre fra begge hold.