2 Division Oprykningsspil

Middelfart Boldklub henter Lasse Thomsen

Foto: Lasse Thomsen

Lasse Thomsen har fået sin fodboldopdragelse i FC Midtjylland, inden han via Hobro endte i Marienlyst. Her har Lasse Thomsen i de seneste år været holdets anfører og samlingspunkt. Lasse en stærk og fodboldklog spiller, som ikke er bange for at tage ansvar på banen, og som kan dække de fleste defensive positioner. I Middelfart er Lasse tiltænkt en rolle som central midtbanespiller.

– Lasse har været lidt af en ønskespiller for os denne sommer. Vi har været på udkig efter en rutineret central midtbanespiller med stærke defensive kompetencer, og her har Lasse fra start været øverst på ønskelisten. Lasse er fysisk stærk, rolig på bolden og har et stærkt hovedspil. Ligesom med Mads Aasgaard, så kender jeg Lasse fra vores fælles tid i Marienlyst, og med det kendskab jeg har til Lasse, så er jeg ikke et sekund i tvivl om at tilgangen af Lasse bliver en kæmpe gevinst for os i den kommende sæson, siger Middelfart-direktør Søren Godskesen om kontrakten med Lasse Thomsen.

– Jeg besluttede mig tidligere på foråret for at jeg skulle prøve noget nyt, og i den forbindelse var den samlede pakke i Middelfart den der tiltalte mig mest. Klubben har et godt ry, og et stærkt træningsmiljø, og den personlige udviklingsplan som klubben har forelagt mig, er meget spændende. Jeg glæder mig meget til at kommer i gang i klubben og forhåbentligt hjælpe klubben til at spille med i den sjove ende af 2. division i den kommende sæson, udtaler Lasse Thomsen om skiftet til Middelfart.

Lasse får trøjenummer 12 i Middelfart og hans nye kontrakt løber til den 30. juni 2019.