×

Login

Brugernavn: Password:
  Autologin Glemt password?
 
SPIL HER
Promotion
L� d. 24. marts 2018 kl. 01:13
Tip Ligabold om nyhed
dansk fodbold tv


ALT om Sjællandsserien - KÆMPE forårsoptakt

Af Søren Pedersen | 13/03/2018 | 10.00

Nu varer det ikke længe før seriebolden igen ruller hen over de danske fodboldbaner. Du vil i nedenstående kunne læse om holdene i Sjællandsserien, Pulje 1 og 2 samt se en vurdering af hvor holdene slutter og se odds på vinderne af rækken.

SJÆLLANDSSERIEN, PULJE 1: 
 
BSF
Træner: Peer Lisdorf

- Det er et intakt og stærkt, samt endnu mere fysisk stærkt BSF-mandskab der klar til at jagte oprykning til Danmarksserien fra dag 1 i forårssæsonen. Der er hen over vinteren kommet nogle gode taktiske aftaler på plads og sammenholdet er helt fantastisk i truppen. Træningsmoralen er helt utrolig høj i BSF og klubben går uden at pakke det ind efter en direkte oprykning til Danmarksserien i dette forår. 

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 1,55 - Spil HER
Nuværende placering: 1
Vurderet slutplacering: 1-2
 
 
ALLERØD FK
Træner: Dennis Foss
 
- Den tidligere danmarksserieklub skal forsøge at komme op i det fine selskab igen i denne sæson. Efteråret gik fint, og nu skal foråret bruges på at give 1.pladsen et skud. Holdet er blandt rækkens favoritter, og skulle holdet fra det nordsjællandske genvinde DS-status, så vil det ikke være en kæmpe overraskelse. 

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 1,55 - Spil HER
Nuværende placering: 2
Vurderet slutplacering: 1,75
 
 
FARUM
Træner: Peter Alsted

- Det er et svækket Farum-mandskab der i løbet af ganske kort tid tager hul på forårssæsonen. Udover at have mistet hele 4 spillere (2 til andre klubber), så er Farum også ramt af et par langtidsskader. Det betyder den tilbagevendte træner, Per Alsted er nødt til at tænke alternativt og give nye spillere chancen, hvilket selvfølgelig også kan vise sig at være positivt. Det er svært at spå om den endelige slutplacering for Farum, men virker svækket i forhold til efterårssæsonen.

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 25,00 - Spil HER
Nuværende placering: 3
Vurderet slutplacering: 3-5
 
 
HERSTEDØSTER
Træner: Jan Christensen

- Det er trods tilgangen af Roskilde KFUM-spiller Rasmus Andersen et svækket Herstedøster-mandskab, der skal tage hul på forårssæsonen. Herstedøster har nemlig mistet hele 3 profiler på holdet – målmand Tobias Nannestad, venstre back Jonas Sørensen og deres offensive midt Rasmus Thønning. På trods af en flot 4. plads på nuværende tidspunkt, så er Herstedøster-truppen så smal at skader kan komme til at koste meget dyrt. Derfor bør deres fokus ligge på ikke at komme til at synke for langt ned i tabellen i løbet af foråret. 

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 50,00 - Spil HER
Nuværende placering: 4
Vurderet slutplacering: 3-5
 
 
LIRIA FK
Træner: Bashkim Ziberi

- Med otte point op til 2.pladsen, så venter der Ziberi og co. et svært forår, hvad angår oprykningsmulighederne. Samtidig har holdet også seks point til en potentiel nedrykningsplads. Så det kan blive et forår, hvor man komme til at spille en masse mindre betydningsfulde kampe, da man hverken kan nå den ene eller det andet. Alt kan dog hurtigt ændre sig, hvis starten bliver stærk - eller dårlig..

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 50,00 - Spil HER
Nuværende placering: 5
Vurdering slutplacering: 3-6
 
 
RB1906
Træner: Henrik Lund

- RB1906 har troen på de går et super spændende forår i møde med deres intakte og unge trup. Cheftræner Henrik Lund mener den første kamp i foråret kan definere hele deres forårssæson, for besejrer de Allerød FK i kamp 1, så går de efter en 2. plads og en plads i oprykningsspillet.

Nuværende placering: 6
Vurderet slutplacering: 4-8
 
 
FREDERIKSSUND IK
Træner: Martin Hilstrup

- Der er sket meget godt hen over vinteren i Frederikssund IK, da der er blevet tilført nye og ”gamle” spillere til truppen, så bredden og konkurrencen er hævet betydeligt. På det sociale plan er der også sket en god udvikling hen over vinteren og derfor er spillerne klar til at kæmpe ekstra meget for hinanden. I Frederikssund er optimismen stor og de går benhårdt efter en Top 3 placering. 

Nuværende placering: 7
Vurderet slutplacering: 5-8

TUSE
Træner: Freddy Andersen

- Hen over vinteren er Tuse-truppen blevet bredere og stærkere. Det giver Tuse-træner, Freddy Andersen langt flere taktiske muligheder i løbet af kampen også på grund af der nu er langt flere forskellige spilletyper i truppen. I en meget jævnbyrdig Pulje 1, hvor mange hold har mulighed for at besejre hinanden, går Tuse efter som minimum at beholde deres 8. plads eller evt. forbedre den hen over foråret.

Nuværende placering: 8
Vurderet slutplacering: 6-8

GLOSTRUP
Træner: Jesper Myhrmann

- Det har været en hård opstart i Glostrup med skader, potentielle operationer og ferie og derfor har de endnu ikke kunnet stille i stærkeste opstilling. Klubben er dog lige nu i dialog med nogle af de spillere der har annonceret spillestop i håb om de vil tage endnu en tørn. Glostrup-træner, Jesper Myhrmann håber, at det gode sammenhold der er i klubben, kan få nogle af spillerne til at til at tage udfordringen op og udskyde ”pensionen”. Det er svært at vurdere Glostrup-truppens reelle styrke, men i den opbyggende periode som Glostrup er i på nuværende tidspunkt, vil det at sikre sig mod nedrykning hurtigst muligt være meget tilfredsstillende for klubben. 

Nuværende placering: 9
Vurderet slutplacering: 8-10
 
 
LUNDTOFTE
Træner: Henrik Nielsen

- Lundtofte har hen over vinteren måttet sige farvel til playmaker Anders S Petersen, men på plussiden Martin Hemmingsen vendt tilbage til truppen efter et ½ år i Australien. Det bliver uden tvivl et svært forår for Lundtofte, der for blot få år siden spillede i serie 2. Klubbens unge spillere er dog klar til at kæmpe for at rykke et par pladser frem i Sjællandsserien så den nuværende placering under stregen kan forbedres. 

Nuværende placering: 10
Vurderet slutplacering: 8-11


HERLEV IF
Træner: Mikkel Saabye

- Hos Herlev har man hen over vinteren fået flere spillere tilbage fra diverse skadesperioder og det betyder at cheftræneren har en 20 mand stor trup at gøre godt med. Herlev ligger på nuværende tidspunkt på den forkerte side af nedrykningsstregen, men de jagter endnu et mirakel. Herlev sikrede sig overlevelse sidste år og kan de undgå skader eller andet i løbet af foråret, så er der endnu engang chancer for at skabe et mirakel i Herlev

Nuværende placering: 11
Vurderet slutplacering: 8-11
 
 
KALUNDBORG GB
Træner: Kennet Jensen

-  Der venter et svært forår for Kalundborg, der skal forsøge at redde sig i Sjællandsserien. Holdet kan dog glæde sig over tilgangen af et par gamle KGB-drenge, hvilket tilfører holdet noget erfaring. Om det er nok til at lukke holdet op til overlevelse er tvivlsomt.

Nuværende placering: 12
Vurdering slutplacering: 12
 
 
SJÆLLANDSSERIEN, PULJE 2:  
 
NYKØBING FC
Træner: Håkan Nilsson

- Det er et svækket Nykøbing-mandskab, der tager hul på forårssæsonen. Nykøbing har hen over vinteren mistet en del spillere, blandt andet deres topscorer. Det betyder selvfølgelig at rækkens duks er langt mere sårbar overfor skader og karantæner. Til trods for afgangen af spillere, er der alligevel masser af optimisme hos Nykøbing, da der er masser af spændende og teknisk dygtige unge spillere i truppen og når de rammer dagen, er niveauet rigtig højt. Nykøbing har et lille pointmæssigt forspring før foråret sparkes i gang og trods afgangene bør de kunne holde sig i top 3. 

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 2,10 - Spil HER 
Nuværende placering: 1
Vurderet slutplacering: 1-3
 
 
KØGE NORD FC
Træner: Tommy Olsen

- Hos Køge Nord FC har man pga. skader været nødsaget til at forstærke forsvaret og den defensive midt, men grundlæggende er truppen uændret. Køge Nord FC mistede i løbet af efteråret deres cheftræner, hvilket skabte uro og pointtab hos den ambitiøse klub, men implementeringen af Tommy Olsen som ny cheftræner er dog gået over al forventning. Køge Nord FC-truppen har mange dygtige allround spillere, hvilket også er nødvendigt i Sjællandsserien, da man kun må udtage 14 spillere pr. kamp. Derforuden er mentalitet i top, da truppen har det perfekte mix af at være ambitiøse og sociale. Det tager tid og kræver tålmodighed at etablere noget nyt, hos Køge Nord FC er de siden sommeren 2017 kommet rigtig langt og de forsætter af samme sti uanset hvad foråret bringer. Ser man på oprykningschancerne så kan Køge Nord FC selv afgøre deres skæbne, i hård konkurrence 3-4 meget stærke hold. Til Køge Nord FCs fordel tæller det, de møder deres 2 værste konkurrenter på hjemmebane (efter at have besejret dem på udebane i efteråret).

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 2,40 - Spil HER 
Nuværende placering: 2
Vurderet slutplacering: 1-3
 
 
ISHØJ IF
Træner: Mikes Rigas

- Ishøj IF har udover at bevare deres i forvejen stærke trup fra efteråret også formået at få integreret nye og spændende navne til truppen. Det betyder, at der er nu 2 spillere til hver position at vælge i mellem for cheftræneren. Dette har på ingen måde påvirket det stærke sammenhold der er i truppen og det er også det, der skal være med til at bære Ishøj og deres meget trofaste og 100% loyale fans igennem forårssæsonen. Der er ingen tvivl om Ishøj IF går efter at sikre sig en plads i Danmarksserien efter sommerferien, selvom de lige nu er lidt bagefter.

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 2,75 - Spil HER 
Nuværende placering: 3
Vurderet slutplacering: 1-3
 
 
KØGE BK
Træner: Carsten Jensen

- Det bliver en forholdsvis uændret Køge BK-trup, der skal i gang med foråret, men et enkelt stort minus er der dog, da en af klubbens bedste spillere er sat ud på sidelinjen med en skade. Køge BK håber så længe det er muligt, at være med omkring de helt sjove pladser i toppen af rækken, men en top 4 placering vil absolut også være godkendt i Køge-klubben. Det er dog en meget ung trup og derfor er der helt naturligt nogle spørgsmålstegn omkring hvor langt truppen kan nå.

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 15,00 - Spil HER 
Nuværende placering: 4
Vurderet slutplacering: 4-6
 
 
RINGSTED IF
Træner: Ole Pedersen

- Det er træner Ole Pedersen glædeligt, at han har en intakt trup at arbejde med til forårssæsonen og han ser det som et yderligere stort plus at truppen snart drager en tur til Tyrkiet for at forberede sig bedst mulig til forårets kampe. Der er dog samtidig ingen tvivl om Ringsted skal ses som et udviklingshold og ønsket i Ringsted er at kunne holde sammen på truppen til efter sommerpausen. Målet er nemlig at kunne spille med om Top 2 placeringerne i sæsonen 2018/19, men det kræver at holdet forbliver fuldstændig intakt. 

Odds som vinder af rækken hos Bet.25: -
Nuværnde placering: 5
Vurderet slutplacering: 5-7


BRØNDBY IF
Træner: Dennis Nordenbøl

- Det er på mange måder en ny Brøndby-trup der skal til at sparke forårssæsonen i gang. Dennis Nordenbøl har nemlig måttet sige farvel til flere etablerede spillere hen over vinteren, til gengæld er der kommet masser af nyt ”ungt kød” ind i truppen. Det kunne virke som truppen er svækket, men Brøndby-træneren ser masser af positiv energi i truppen og flere af de unge spillere er begyndt at tage mere ansvar, så som hold er Brøndby på flere områder styrket. Brøndby-truppen er god, men den er smal, så derfor er de meget sårbare for skader hen over forårssæsonen. 

Odds som vinder af rækken hos Bet25.dk: 25,00 Spil HER
Nuværende placering: 6
Vurderet slutplacering: 6-7


HASLEV FC
Træner: Thomas Matsson

- Det bliver et spørgsmål om at hurtigt få skrabet nok point sammen til at kunne kalde sig Sjællandsserie-mandskab efter sommerpausen også. Hullet er på fem point, men meget kan hurtigt ændre sig. Starten bliver vigtig for Matssons mandskab. Her bliver det afgjort om de kan tillade sig at kigge opad eller om nedrykningsspøgelset er kommet tættere på.

Nuværende placering: 7
Vurderet slutplacering: 7-8


GREVE
Holdleder: Dennis Olsen

- Det er et svækket Greve-mandskab, der skal tage hul på forårssæsonen, efter de har mistet 2 af deres stærke offensive kort. Der skal derfor spilles nye spillere ind på holdet, men i og med 2 træningskampe allerede er aflyst, så har forberedelserne ikke været optimale. Heldigvis for Greve har en lille hård kerne i klubben, også udover de normale træningspas, trænet meget intensivt også udover de normale træningspas, så derfor håber Greve, at kunne bibeholde deres placering. 

Nuværende placering: 8
Vurderet slutplacering: 7-8
 
 
HERLUFSHOLM GF
Træner: Lars Jakobsen

- Der har hen over vinteren både været til- og afgange i klubben, så Herlufsholm-cheftræner mener, det går lige op rent kvalitetsmæssigt. Der er endnu ikke fastlagt nogen officiel og præcis målsætning, men overordnet så er det selvfølgelig vigtigt for klubben at komme minimum 1 placering højere op i tabellen. Udfordringen ligger i der er et hul på hele 5 point til nærmeste konkurrent i tabellen. 

Nuværende placering: 9
Vurderet slutplacering: 8-10


LUIF
Træner: Rasmus Christensen
 
Det bliver et 'tough' forår for LUIF-mandskabet. Seks point er der op til en sikker redning, og holdet havde i efteråret det svært i Sjællandsserien. Derfor spås mandskabet heller ikke de bedste chancer for at præstere nok til at kunne forny SS-billetten til den nye sæson - i hvert fald ikke via en plads i top 9. De kan dog blive reddet på både 9.- og 10.pladsen, og mere skal de nok heller ikke forvente. 
 
Nuværende placering: 10
Vurderet slutplacering: 9-11


NÆSTVED
Træner: Kim Jakobsen

- Det bliver en svær forårssæson for den ”smalle” Næstved-trup, men på positiv siden tæller det for Næstved, de har få har Christian tilbage efter han har måttet sidde udenfor med en skade. Derudover så er Daniel også vendt tilbage til truppen, efter han har været et smut i Haslev FC. Det bliver uden tvivl en hård forårssæson, hvor målet for truppen er at kommet en enkelt plads op, så de via en potentiel 10. plads evt. kan overleve i rækken. 

Nuværende placering: 11
Vurderet slutplacering: 10-11


SYSTOFTE
Træner: Daniel Pfeffer

- At det ser sort ud for Systofte er nærmest en underdrivelse. Det ligner en stensikker nedrykning for Systofte i denne sæson, hvor de var overmatchet i næsten samtlige kampe, og Pfeffers mandskab får det bestemt ikke lettere i forårets kampe. 

Nuværende placering: 12
Vurderet slutplacering: 12

 
 
(henter odds...)
  Del på facebook
SKRIV KOMMENTAR
0 KOMMENTARER

Sjællandsserien

SENESTE DEBATTER OG KOMMENTEREDE NYHEDER

23/03 | 14.47 | Her er de 10 vindere af sponsorprojekter
23/03 | 14.47 | Her er de 10 vindere af sponsorprojekter
22/03 | 23.15 | Træningskamp på lørdag d. 24.03 på Fyn
22/03 | 22.26 | Træningskamp på lørdag 24/3 kl. 14 i Eng
22/03 | 17.21 | Mangler modstander 24.marts Nord Vestsjæ
21/03 | 12.59 | B67 besejrede Morud
18/03 | 11.52 | Ny målmand (Fyn) s.2
17/03 | 18.44 | Fyn - Træningskamp søges 31/3
16/03 | 16.13 | Boldklubben Vestkysten søger målmand/mæn
16/03 | 11.50 | Møldrup/Tostrup IF søger modstander til
16/03 | 08.55 | Får Horsens gummiben?
15/03 | 21.26 | Træningskamp - Odense - lørdag17/3..
15/03 | 17.21 | Træningskamp 17/3 Odense
15/03 | 13.26 | Træningskamp Dalum IF på lørdag d. 17/3
14/03 | 17.39 | AKUT træningskamp fredag d. 16 marts klo
13/03 | 11.23 | Fyn - Træningskamp søges 24/25 marts
13/03 | 10.48 | Åbyhøj JS1 søger trænings kamp i weekend
12/03 | 22.24 | Tommerup-målmand: 8 mål var ikke for lidt mod Højby
12/03 | 15.27 | Fyn træningskamp lørdag d 17 marts
10/03 | 16.25 | Aarhus Fremad Serie 4 søger træningsmods
09/03 | 21.37 | Tommerup-målmand: Søndersø er rækkens bedste hold
09/03 | 18.17 | Tommerup-målmand: Søndersø er rækkens bedste hold
09/03 | 12.20 | Træningskamp lørdag d. 10/3 Dalum IF
08/03 | 15.56 | Træningskamp lørdag 10 marts Silkeborg K
08/03 | 15.06 | Træningskamp 09/03 kl 19.00 Dronningborg

Fyn
21/03 | 07.22  B67 besejrede Morud
Nordjylland
Nordvestjylland
Midtjylland
Østjylland
Vestjylland
Trekanten
Sønderjylland
11/03 | 15.57  Aabenraa godt fra land
Lolland-Falster
Nordsjælland
Sydsjælland
Midt- og Vestsjælland
København
Bornholm