Danmarksserien Pulje 1

Ny trænerduo til Kastrup Boldklubs Elitehold

Foto: Kastrup Boldklub

En ny spændende trænerduo tiltræder i Kastrup Boldklub straks efter afslutningen af indeværende sæson.
Dirch Lund og Michael Gernsøe vil fra og med sæsonen 2018/19 få ansvaret for Kastrup Boldklubs Elitehold, der de seneste år har spillet i Danmarksserien.

Det bliver samtidig et varmt farvel og en kæmpe tak til Francois Pignot og hans trænerteam, der gennem 4 sæsoner har styret holdet, både gennem nedrykningsdramaer og oprykningskampe.
Den nye trænerduo kommer med meget forskellig ballast, en kombination Klubbens ledelse mener vil tilføre yderligere værdi til holdet.

Dirch Lund har med 24 års trænergerning en betydelig erfaring og har teoretisk ballast i form af sin UEFA B-licens. Dirch har i sin aktive karriere spillet for Fremad Amager og AB70. Michael Gernsøe har haft en flot spillerkarriere med 400 kampe i Danmark, og har været udenlandsprofessionel i Belgien, hvor Michael spillede liga og Europa Cup kampe for Cercle Brügge. Michael har mere end 10 års trænererfaring.

Duoen vil udover ansvaret for 1. holdet også få ansvar for et tæt samarbejde med Klubbens reservehold og u/19 hold, så der fremover sikres en tryg og solid overgang mellem ungdomsfodbold og senior elitefodbold.
Målsætningen på den korte bane er konsolidering i Danmarksserien og oprykning for reserveholdet.
Kastrup Boldklub og Kastrup Boldklub Elite byder Dirch og Michael velkommen og ser frem til et godt langvarigt samarbejde.