2 Division Nedrykningsspil

Odder-Kommunikationschef: Der skal hviles og sonderes

Foto: Spektrum Odder

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med den placering, når du ser tilbage på Jeres målsætning?
– Odder IGF slutter som nummer 8 i 2.divisionskvalifikationsspil. Om vi er tilfreds handler om øjnene der ser! Vi startede foråret flot og var længe blandt holdene i toppen af divisionen. Desværre fik vi midtvejs et knæk og har vil ret beset, men en enkelt undtagelse, skuffet os selv og vores fans! Som udgangspunkt er målsætningen nået, og vi er med når 2.division starter op igen efter sommerferien.

Hvad ville du evt. gerne have gjort anderledes i løbet af sæsonen, eller føler du bare alt gik som smurt?
– Det er jo nok trænerne der kan svare konstruktivt på det spørgsmål. Men da følte medgangen i starten, tror vi følte en slags kunstig overskudsstatus på holdet. Vi fik nogle ubehagelige knæk midtvejs, og vi blev ramt på selvforståelsen, og herfra var det op af bakke meget af tiden. KUn 1 sejr i 10 kampen sluttede vi med, og det er lige skidt nok!

Hvordan skal I bruge de kommende uger – står den på let sommertræning, eller tager i et velfortjent hvil?
– Der skal hviles og sonderes. Vores sportsansvarlige er lige nu i gang med at lave aftaler med vores nuværende spillere, vores unge talenter og et par stykker udefra. Hvor det ender er svært at sige, men jeg tror alle trænger til et hvil og en forårsafslutningsfest af de mere hårde!