Danmarksserien Pulje 3

Ølvang den store helt hos Roskilde KFUM i kampen mod Fredensborg

Foto: Roskilde KFUM

Emil Ølvang blev den store helt for Jer i aften – først udligner han dybt inde i overtiden og til sidst afgør han kampen – hvordan vil du beskrive hans præstation her til aften?
– Som de andre offensive kræfter på banen havde han længe svært ved ligesom at sætte sit aftryk på kampen. Men det havde han så gemt til slutfasen og til forlængelsen, hvor han i øvrigt også ramte overliggeren. Ølvangs sejrsmål var udbyttet af et smukt angreb, kampens bedste, sat op af Morten Jørgensen og Patrick Juhl, inden Emil Ølvang helflugtede i netmaskerne.

Formåede I at holde Jer til gameplanen som I havde lagt og hvad gjorde den lykkes/ikke lykkedes for Jer i aftenens kamp?
– Langt inde i opgørene lignede det en kamp mellem to nervøse hold, som var gået på banen for at undgå at tabe. Cheftræner Palle Olsen måtte også se bort fra Mads Pfeiffer på midtbanen, hvor Jakob Sparholt, en anden af de faste kræfter, udgik kort før pausen. Det gav til gengæld comeback til Jacob Andersen, som leverede en mere end godkendt præstation efter et års pause.

Hvis du skulle sætte nogle nøgleord på kampen og Jeres præstation, hvordan ville det så lyde?
– Det var meget taktisk og meget nervøst, og Fredensborg misbrugte et par store chancer, så de vil nok føle, at de havde marginalerne mod sig. Men flot af KFUM at komme tilbage i kampen og til også at levere flot fodbold i de afgørende situationer, da modstanderne var kørt trætte og levnede os den plads og de rum, vi ellers havde haft svært ved at finde.