Københavnsserien

Prepa-sæsonen kan deles op i 2

Foto: FK Prespa

Hvilken slutplacering fik I og er du tilfreds med den placering, når du ser tilbage på Jeres målsætning?
– Vi sluttede som nummer 12 ud af 14 hvilket er nok til at vi overlever og igen er at finde i KS efter sommer. For mit vedkommende, så var målsætningen inden sæsonstart at overleve i rækken, hvilket vi så har gjort. Dermed ikke sagt at det har været godkendt, da spillermaterialet helt sikkert er til mere end blot ”bunden”. Prespa har som klub haft en turbulent periode, hvilket har givet mig chancen som cheftræner i en alder af bare 26. Denne turbulente tid har medført at en masse spillere har skiftet klub og at organisationen omkring holdet ikke har været optimal. Alt dette har medført en nedadgående kurve og det har derfor været svært at sætte truppen og spillerne op. Derfor er overlevelse godkendt.

Hvad ville du evt. gerne have gjort anderledes i løbet af sæsonen, eller føler du bare alt gik som smurt?
– Vi kan dele vores sæson op i 2. Efteråret og foråret. I efteråret er det egentlig OK og vi er en del af et stort midterfelt. Opstarten i foråret var alt alt for sløv og vi træner vel egentlig kun 3 gange inden sæsonen bliver skudt i gang. Dette medfører at vi slet ikke kommer op i omdrejninger og løber ind i det ene nederlag efter det andet. Jeg ville nok have hentet et par spillere i vinters, hvis jeg vidste at vi ville være så hårdt ramt på spillerfronten i opstarten. Dertil skal det så tilføjes, at Lamin var skadet indtil april, Hichem var på ferie indtil Marts, Moussa, Issa og Anas skiftede klub, samtidig med at vores mangeårige keeper Mahir skiftede til KB og som det ikke var nok, at vores reservekeeper stopppede. Vi har også været nødt til at droppe mange træninger, da fremmødet har været alt for lavt.

Hvordan skal I bruge de kommende uger – står den på let sommertræning, eller tager i et velfortjent hvil?
– Den skal stå på sommerferie. Det tror jeg min kone er glad for. Det har fyldt rigtig meget i min hverdag og pausen kommer helt sikkert meget belejligt. Som nævnt ovenover, så har klubben været i en turbulent periode og jeg har gjort alt hvad jeg kunne, for at få det til at køre. Jeg er glad for at vi kom helskindet igennem sæsonen og at vi kan bygge på herfra.