Københavnsserien

Prespa-chef: Ønskede selv at stoppe

Prespa. Foto: Pia Hersild

Hvilken spiller har haft den største X-Faktor på Jeres hold og hvorfor vil du gerne fremhæve ham?
– Jeg vil fremhæve Hichem og Güner. Hichem er en fantastisk fodbolddspiller. Når han er i sit es, så kan ingen stoppe ham. Det samme med Güner, Han lavede hattrick i sin sidste kamp inden sin skade og 2 mål i hans første starter efter skaden.

articles banner

De fleste hold har en bødekasse, hvem har hen over foråret spyttet mest i den hos Jer?
– Jeg tror spillerne er glade for at vi ikke har en bødekasse hos os, da de ellers ville tømme lommerne med alle de afbud de kommer med.

Forventer du der kommer “nyt blod” til Jeres trup i de kommende uger og har i nogle der forlader Jer?
– Den første ændring er at jeg stopper som cheftræner pr. dags dato. Dette sker uden dramatik og efter gensidig aftale med bestyrelsen, som har været meget forstående over for mit ønske om at stoppe som cheftræner. Da jeg er nygift og gerne vil prioritere anderledes, har jeg vurderet at det nok er bedst at stoppe. Dette er dog ikke ensbetydende med at jeg stopper i Prespa. Jeg har fundet mine målmandshandsker frem og vil indgå i spillertruppen efter sommer, såfremt den nye træner tager mig med i truppen. Som mange der kommer til Prespa siger; ”Prespa er som en sekt, når man først træder ind, så er det svært at komme ud af det”. Det vil være hårdt for mig at forlade klubben efter så mange år, så jeg vil til enhver tid støtte op omkring holdet og hjælpe med at løfte det til nye højder, om det så er som træner, spiller, tilskuer eller alt mulig andet. Hayde Prespa!