Jyllandsserien Pulje 1

Sæby kører videre med fuldstændig samme setup

Foto: IF Skjold Sæby

Hvornår starter I for alvor forberedelserne til den nye sæson og hvilken serie/kreds er I at finde i efter sommerpausen?
– Vi startede op for alvor tirsdag i uge 30 – dejligt endelig at komme i gang igen. Sommeropstarten er meget kort og intens, og det bliver fedt at spille om point igen snart. Vi glæder os! Vi er at finde i Jyllandsseriens pulje 1 – en meget spændende pulje, som jeg personligt tror bliver meget tæt.

Er der hen over sommeren sket udskiftninger i trænerstaben i klubben eller sket andre spændende ting?
– Vi kører videre med fuldstændig samme setup, som vi er meget tilfredse med. Kontinuitet er nøgleordet

Hvad var i foråret Jeres holds største styrke og hvor skal i gerne forbedre Jer til efterårssæsonen?
– Generelt så er vi et hold, som kender os selv og hinanden godt – vi kender konceptet, og vi prøver så vidt muligt at spille ud fra dette uanset modstander. Vi vil blot bygge videre på vores spilkoncept, og finpudse vores taktiske elementer. Igen – kontinuitet er nøgleordet

articles banner

Hvis du ser på holdene som I er i pulje med, hvad er så din umiddelbare vurdering og hvem ser du pt. som den største oprykningsfavorit i puljen?
– Jeg tror puljen bliver tæt, og der er mange om buddet. Jeg håber, at vi selv kan blande os i top 4 – derudover så har jeg en fidus til, at Hobro får skrabet mange point sammen, og også ender i top 4

Hvilken målsætning har I som klub til den kommende efterårssæson og er den realistisk?
– Vi skal i top 4 – alt andet ville være uambitiøst, og vi mener bestemt, at den er realistisk. Vi spillede med om oprykningspladserne til DS indtil sidste spillerunde, så vi vil i JS1 igen, og spille med, hvor det er sjovest.

Hvilken kamp ser du personligt mest frem til i den kommende efterårssæson og hvorfor?
– Jeg glæder mig mest til første kamp i Hobro søndag d. 12 august – det bliver dejligt at komme i gang, og den kamp kommer til at vise, hvordan vi står. Derefter glæder jeg mig til den næste kamp, og derefter den næste igen. Alle kampe bliver tætte og vigtige!