Danmarksserien Pulje 3

Stor forstærkning til “De Blå Matadorer” – Kehling vender hjem til B1913

Foto: Nikolaj Kehling

Kehling tog i sin tid Fynsserien med storm og markede sig ikke blot som en klog og stærk forsvarsspiller, men også som en udsædvanlig målfarlig herre. Nu har 27-årige Kehling rendt hornene af sig i den anden ende af byen og er klar til at hjælpe De Blå videre.

Om skiftet udtaler hovedpersonen:

“Det har været en stor beslutning for mig, ligesom det var en stor beslutning for mig, da jeg forlod klubben sidst. Jeg har altid vidst, at jeg skulle tilbage til Tretten på et tidspunkt – og det er så nu. Jeg glæder mig til at blive genforenet med de spillere og folk i klubben, som jeg havde en fantastisk tid sammen med sidste gang.”

“Klubben var i positiv udvikling, da jeg forlod den, og den udvikling er fortsat. Nu vil jeg forsøge at hjælpe klubben med at tage de næste skridt på vejen, og det bliver spændende at være del af. Jeg er i min bedste fodboldalder, så jeg kan stadig bidrage med en masse til både klubben – og ikke mindst til holdet.”

Cheftræner Kim Jørgensen hilser også den gamle profil velkommen tilbage:

“Det er fantastisk, at have en spiller som Kehling med ombord. De fodboldmæssige kvaliteter taler for sig selv, men i Kehlings tilfælde får vi også en meget sympatisk og vellidt person, der bidrager til fællesskabet på den anden side af kridtstregerne. Det er med andre ord en spiller, der bidrager med en masse både på og uden for banen.”