Fyn Serie 1 Pulje 2

Tidligere dansk landsholdsspiller bliver cheftræner i Aarup

Foto: Aarup Boldklub

I har i Aarup gjort et kæmpe scoop ved at ansætte Michael Schjønberg som ny træner i Jeres Serie 1 klub, hvordan er sådan en aftale kommet i hus?
– Aftalen er blevet til efter lidt snak i krogene, og blandt andet fordi en af spillerne er tidligere kollega med Michael Schjønberg. Herigennem gjorde den tidligere landsholdsspiller klart, at han ville tilbage til trænergerningen.

Hvad er målsætning for Jer som klub, ved at hente en så stor trænerkapacitet til klubben og hvor lang en aftale har I fået i hus med Schjønberg?
– Målsætningen er ganske klar, hvor der spilles efter oprykning i den kommende sæson, så vi igen kan være at finde i Fynsserien.

Forventer I at tilgangen af Michael Schjønberg kommer til at betyde noget på “transfer-siden”?
– Jeg tror da andre end os i Aarup syntes det er spændende, og kunne have lyst til at være med i projektet i Aarup. Dog har vi stadig en spændende trup, som for nyligt sikrede sejre mod blandt andet Fjordager, Bogense og Glamsbjerg, som alle sluttede over os i tabellen. Men når det er sagt, så er den første tilgang bekræftet i form af Jack Nielsen fra Marienlyst.