×

Login

Brugernavn: Password:
  Autologin Glemt password?
 
SPIL HER
Promotion
Fredag d. 19. januar 2018 kl. 17:54
Tip Ligabold om nyhed
dansk fodbold tv


FORUM
Debat - KRFK Fynsserie sger ny trner
Forfatter
AndersJohansen
Bruger


Antal indlg: 6
10/05-2017 10.45


KRFK Fynsserie sger ny trner

KRFK må efter en spændende, lærerig og rigtig god periode desværre sige farvel til deres førsteholdstræner Jan Knudsen.

Jan Knudsen har stået i spidsen for KRFK de sidste 18 måneder, hvor det i første halvsæson blev pointrekord på en halvsæson med 33 og dermed overlevelse i Albaniserien. Sidenhen har klubben udviklet sig i samarbejde med Jan, hvor der er blevet afviklet træningslejr i SønderjyskE's faciliteter i vinteropstarten de seneste to sæsoner, teambuilding om sommeren i Langesø skoven samt opbygget et fremragende træningsmiljø hvor gennemsnittet for trænende i seniorafdelingen ligger omkring 25.

Alle disse tiltag samt en god evne til at holde på alle spillere og være en del af lokalsamfundet ude ved os, har gjort stort indtryk på spillere, ledelse og andre der er tilknyttet i og omkring klubben. Denne udvikling i klubben afspejles også ved at KRFK på nuværende tidspunkt ligger med helt fremme i toppen, hvor der kæmpes med Otterup og OKS om at slutte efter B1909, som nok må siges at være for suveræne i år.
En stor tak skal lydes fra seniorafdelingen, klubben, bestyrelsen og alle fra lokalsamfundet, og alt det bedste ønskes fremover. At vi må sige farvel til Jan som førsteholdstræner, betyder samtidig også at KRFK leder efter en ny og spændende profil til at tage over som træner for hold 1 fra sommer af.

KRFK er en klub slået sammen af Krogsbølle og Roerslev, så altså en meget lokal klub som dog har hele samfundet med i ryggen. Klubben er en af de største senior klubber på fyn med 4 seniorhold; Albaniserien, Serie 2 (ligger til oprykning til serie 1), serie 3 og serie 5 Der trænes for alles vedkommende to gange om ugen tirsdag og torsdag, hvor hold 1 træner om mandagen i perioder.
 Vi søger i KRFK en profil der kan bidrage til den fortsatte sportslige udvikling i klubben, hvor målet først og fremmest er at blive et etableret tophold i Albaniserien. Træningsmiljøet skal fortsat udvikles, således at vi kan fastholde den nuværende truppe og eventuelt byde nye tilkommere velkomne i vores åbne fasttømrede lokalsamfund.
Lokalsamfundet er utrolig vigtigt, så derfor skal det ligeledes være en profil som er interesseret i at være en del af dette hvor man møder de lokale og folk omkring klubben med åbne arme. Hvis du ser dig selv som værende en passende profil til KRFK, og har lyst til at høre mere omkring klubben eller andet, så er du velkommen til at kontakte seniorformand Patrick Thomsen på: Patrick.ht1991@gmail.com eller telefon 28897447