×

Login

Brugernavn: Password:
  Autologin Glemt password?
 
SPIL HER
Promotion
Fredag d. 23. marts 2018 kl. 16:05
Tip Ligabold om nyhed
dansk fodbold tv


FORUM
Debat - Pinlig pokalfodbold Kbenhavn / Sjlland
Forfatter
mogh
Bruger


Antal indlg: 3
08/06-2017 15.32


Pinlig pokalfodbold Kbenhavn / Sjlland

Pinligt eller bare en undervurdering af rang for AB Tårnby, B1908, Jægersborg og Skovshoved der alle er røget ud til lavere rangerende hold. Jægersborg og Skovshoved røg endda ud til samme modstander CSC fra serie 1. Men at AB Tårnby ryger ud til et serie 3 hold (ok et specielt serie 3 hold) men alligevel. Og B1908 til nr.11 i serie 1 er sgu da langt ude, men ok det er så selvfølgelig charmen ved pokalbold.

På Sjælland er vel at Odsherred (SS) ryger ud til et middelmådigt serie 1 hold fra Ølstykke, Karlslunde (DS) ryger ud til Ringsted (SS) samt selvfølgelig Stenløses pinlige kamp mod serie 1 holdet fra VB1968. Og tidligere at Hillerøds oprykningskandidater til 2 div ryger ud mod Tuse (SS).

 

 

Forfatter
Jenner38
Bruger


Antal indlg: 10
09/06-2017 10.33


Pinlig pokalfodbold Kbenhavn / Sjlland

Jeg tror ikke nogle af holdene har undervuderet deres modstander men det nok mere et billede af at turneringen har højeste priotet.

Mange af de hold du nævner som har tabt til lavere rangerende hold spiller enten for oprykning eller for at undgå nedrykning i deres respektive rækker.

Så derfor tror jeg ikke man har stillet med et rent 1.hold, men man har brugt maginalspillere eller nye spillere og sparet stamspillere til vigtigere kampe.

Siger ikke alle hold priotere sådan, men nogle nok gør.

At mindre hold slår de højere rangerende hold er jo entop charmen ved pokalbold da de i de fleste tilfælde er mere opsatte til kampene.