×

Login

Brugernavn: Password:
  Autologin Glemt password?
 
SPIL HER
Promotion
L� d. 24. febuar 2018 kl. 15:03
Tip Ligabold om nyhed
dansk fodbold tv


FORUM
Brsen - Brndby I.F sger kvalitet !
Forfatter
Norden
Bruger


Antal indlg: 3
10/07-2017 19.06


Brndby I.F sger kvalitet !
Da vi hos Brøndby I.F's Sjællandsseriehold over sommerpausen, har måtte sige farvel til flere af de ældre kræfter på holdet.

 Står vi nu i en situation, hvor vi mangler noget kvalitet i truppen, som kan skubbe til den kvalitet truppen allerede besidder..

Så skulle du sidde derude og virkelig brænde for at spille fodbold i en klub som ikke behøver den store præsentation, i en klub hvor klubliv og sammenhold er en kæmpe del af hverdagen, hvor der bliver trænet på fuld damp 3 gange om ugen, med en klasse træningskultur og et fremmøde på mindst 15 mand til hver træning.

om du er 16 eller 33 år, går vi ikke så meget op i, bare du kan levere inden for kridtstregerne. 

Jamen, så kan Brøndby meget vel blive din kommende klub.

P.s.

Hvis du ikke sætter pris på gratis adgang til alle Superligakampe på Brøndby Stadion, faciliteter som fast fys, massør og akupunktør, samt alt i trænings/kamptøj og så 2 holdledere der knokler 24/7 kun for du kan holde fokus på at spille fodbold. Jamen så er Brøndby ikke stedet for dig.

og nå ja, hvis et græstæppe til kamp og træning som Tiger Woods nogen gange ringer og spørg om han må låne til at træne sine puts på, heller ikke er noget for dig.. så glem dette opslag.

 

Hvis alt det ovenstående har fanget din interesse så kan jeg (tlf 60193014) eller min med træner Tonny (tlf 28183316) kontaktes til en snak.

Mvh
Dennis
Træner Brøndby I.F Sjællandsserien