×

Login

Brugernavn: Password:
  Autologin Glemt password?
 
SPIL HER
Promotion
Torsdag d. 22. febuar 2018 kl. 14:05
Tip Ligabold om nyhed
dansk fodbold tv


FORUM
Brsen - Kombinr studielivet med fodbold i OB
Forfatter
Philipsen68
Bruger


Antal indlg: 3
09/08-2017 11.56


Kombinr studielivet med fodbold i OB

Vi er klubben i centrum af Odense lige over for Odense Universitetshospital, som ønsker at give mulighed for at kombinere studierne med et socialt liv i en velfungerende klub som tilbyder Albaniserien og Serie 2 alt efter dit ambitionsniveau.

Vi tilbyder 2x seriøs og højintensiv træning om ugen samt kampe på vores nyanlagte kunstgræsbane ved siden af klubhuset. OB vægter det sociale sammenhold i omklædningsrummet højt. Både efter endt træning eller kamp er der tid og rum til en kold øl eller sodavand. Vi afholder spillerfester på tværs af holdene samt fælles spisning en gang om måneden.

Vi tror på, at man kan kombinere studielivet med fodbold i vores træningsmiljø, hvor både trænere og spillere kender præmissen ved at være studerende eller i gang med at skabe sig et arbejdsliv.

OB tilbyder studerende et reduceret kontingent samt rabatordning på fodboldstøvler. Udover dygtige trænere og holdledere råder begge hold bl.a. over fysioterapeut til behandling af spillere og målmandstræning til vores målmænd.

Albaniserien: Cheftræner Søren Peter Jørgensen (2220 0532) og assistenttræner Jacob Wihlborg samt holdleder Jesper Urmager

Serie 2: Cheftræner Morten Skaaning (2240 3771) og holdleder Eppo Dijkstra.

Så har du lyst til at træne med eller kender en ven, arbejdskollega, nabo eller studiekammerat som er interesseret, så kom endelig forbi. Efter hver træning er der mulighed for snak med trænerne om dine muligheder i OB.

Læs mere om klubben på: www.obfodbold.dk