×

Login

Brugernavn: Password:
  Autologin Glemt password?
 
SPIL HER
Promotion
Onsdag d. 21. febuar 2018 kl. 15:35
Tip Ligabold om nyhed
dansk fodbold tv


FORUM
Brsen - Vi sger ny trner til serie 4 hold I no
Forfatter
vendelbo
Bruger


Antal indlg: 7
30/11-2017 14.26


Vi sger ny trner til serie 4 hold I no

Vi, ORI-Fodbold, søger træner til klubbens serie 4 hold. Til tiltrædelse i januar 2018.

Hvem er vi:

Vi er en lille fodboldklub beliggende i Frederikssund i Nordsjælland. Vi er omkring 80 spillere i seniorafdelingen, fordelt på 4 hold, som ligger i hhv. serie 2, 4, 5, 6. spillerne er meget mødestabile, i dette efterår var vi ca. 35 eller mere til hver træning og nogen gange rundede vi 50 spillere til træning Din opgave vil i denne forbindelse være at stå for træningen for en gruppe af spillere, sammen med en assistent (som klubben finder) og med 3.holdstræneren. Samtidig indgår du også i et team med 1.holdstræneren og assistenten. Vi er en klub der ligger stor vægt på det sociale, men når der trænes eller spilles kamp, så går alle mand 100% efter at vinde og få det bedste ud af det.

Vi kan tilbyde et godt træner miljø, masser af udstyr til de enkelte træningspas og kampe, fornuftig tøjpakke, som er skræddersyet efter dine behov, god godtgørelse. Vi er en klub der er godt organiseret, og alle er villige til at give en hånd med hvis der er behov for det. Træning 2 gange om ugen (tirsdag & torsdag)

 

Hvis du vil høre mere er du velkommen til at kontakte mig.

Mvh

Dennis Vendelbo / Seniorformand, på tlf: 60226263

 

Forfatter
vendelbo
Bruger


Antal indlg: 7
21/12-2017 09.15


Serie 4 trner sges

Finder du ansvar og udvikling interessant? 😁

 

Vi, ORI-Fodbold fra Frederikssund,  søger en træner med ambitioner for, at udvikle 25 mennesker to gange om ugen til træning. Du behøver ikke en træneruddannelse.

 

Du skal have sulten efter udvikle spillerne, og videreudvikle den sociale ånd som holdet har bygget på de senere år. Der er stor konkurrence på holdet, og én gang ugentlig vil de 4 målmænd i klubben have fokuseret målmandstræning.

 

Hvis du ønsker special udstyr til træningerne eller har andre former for krav, så har vi gode muligheder for at opfylde lige præcis dine behov.

 

Vil du være manden med fløjten eller vil du høre mere omkring fremtidsmulighederne i ORI?

Tøv ikke. Kontakt Dennis Vendelbo på 60 22 62 63 eller via Facebook.

 

Alle henvendelser er velkommen.