×

Login

Brugernavn: Password:
  Autologin Glemt password?
 
SPIL HER
Promotion
Onsdag d. 24. januar 2018 kl. 04:35
Tip Ligabold om nyhed
dansk fodbold tv


FORUM
Brsen - Mlmand sger ny klub omkring Storkbenh
Forfatter
Kaasper
Bruger


Antal indlg: 1
04/01-2018 23.19


Mlmand sger ny klub omkring Storkbenh

Hej.

Selvom årstiden er mørk, banerne frosne og luften føles kold så kribler det i benene på mig. Ønsket om at komme tilbage på banen, er stødt stigende efter at jeg tidligere på året blev far til en lille dreng, og ikke havde tiden til træning 3 x om ugen. Jeg har derfor siden sommerferien holdt pause fra fodbolden, og har i den mellemliggende periode set utallige kampe i 2. Div, DS og SS fra sidelinjen og holdt formen vedlige i træningscenteret og på landevejens asfalt.

Nu starter knægten snart i vuggestue, og der er ved at være styr på de daglige rutiner. Derfor søger jeg en ny klub, gerne i eller omkring Storkøbenhavn, men er åben for det meste, dog skal det primært være for at blive holdets 1. Keeper.

Mit navn er Kasper Olsson, 30 år, og har tidligere spillet for henholdsvis Albertslund IF (DS/kvalrækken/SS), BGA (2. Div), GVI (DS), Virum-Sorgenfri (SS/DS) og senest FC Lejre (SS). 

Jeg har desuden gennem de sidste 3 år, spillet i den bedste danske række i Futsal for henholdsvis SBV09 og Brøndbyernes IF.

Jeg sigter efter en DS, SS, KS eller serie 1 klub :)  

Kontakt mig gerne på e-mail:

kasper-olsson@hotmail.com eller tlf: 24639050 (SMS)