Danmarksserien Pulje 1

Tre hold er favoritter i Danmarksserien, Pulje 1 – Oprykkere levnes få chancer

Foto: Danmarksserien

Et af de hold som var meget tæt på at rykke op i divisionerne i sidste sæson var GVI. Gentofte-mandskabet måtte se sig henvist til 2.pladsen på grund af en dårligere målscorer end Vanløse. Dermed er de blå og hvid-stribede fortsat at finde i Danmarksserien. Derfor er det heller ikke overraskende, at de blandt favoritterne til endnu engang at blande sig i topstriden og kampen om oprykning. GVI starter sæsonen ud mod oprykkerne fra Karlslunde.

Også Greve og Holbæk vurderes til at have gode chancer for at kunne champagnepropperne springe til næste sommer, når sæsonen er færdigspillet.

I Greve har de haft en sommer, hvor svingdøren atter engang har været i fuld sving. Masser af spillere er skiftet væk fra klubben, mens andre nye er kommet til. Op imod 15 spillere smuttet fra de blå fra Greve i sommervarmen, heriblandt Luka Dumic til Roskilde KFUM og fire til Skovshoved. Glædeligt for nedrykkerne fra 2.division er det dog, at de også har fået nye folk ind udefra samt en god håndfuld unge talenter fra egne rækker. Greve har i øvrigt spillet mod Avarta og Brøndbys U19-hold inden weekendens premiere. Begge kampe blev tabt med to mål.

Fire førsteholdsrelevante spillere har forladt HBI i sommerpausen, ni nye er tilført truppen – heraf syv førsteårs-seniorer fra klubbens egen ungdomsafdeling. Holbæk-manager Morten Skovby er godt tilfreds med den trup, der fredag aften i Herlev tager hul på sæsonen som meget gerne skal få HBI tilbage i 2. division: ”Umiddelbart vil jeg mene, at den er på niveau med med forårets trup. Jeg er super glad for, at vi med den minimale afgang kan bevare kontinuiteten i truppen.”

Mest markante spillerafgang er sidste sæsons anfører, Jonas Thomsen. Han vender tilbage til Svebølle, hvor han ikke behøver bruge så megen tid på fodbold. Helt ny i truppen – og den eneste som ikke tidligere har spillet i HBI – er angriberen Rasmus Suhr Petersen, 24 år, som senest har spillet i Stenløse, hvor han var topscorer.

articles banner

Herlev-træner, Thomas Westh Hansen, er tilfreds med den trup han har med at gøre forud for den nye sæson. Profiler fra sidste sæson som Nuri Mustafi, Matin Atlassi, Mads Hashiba, Nico Jørgensen og Marcus Woss er stadig at finde i klubben. Samtidig udtrykker cheftræneren respekt for rækken hvor Herlev er havnet i. Vurderingen hos bookmakerne er, at Herlev er en dark horse i favoritfeltet.

Sværere ser det ud for AB Tårnby, Taastrup FC, IF Skjold Birkerød, BSF, Avedøre og Karlslunde IF.

En kikset oprykning i sidste sæson for AB Tårnby er blevet dyr for klubben på spillersiden. ABT har nemlig inden sæsonen mistet hele syv spillere, hvoraf de fleste normalt var i start-11’eren sidste sæson. Det gælder blandt andre topscorer Benjamin Warlo og anfører og forsvarsgeneral Ricky Gotland, som begge er rykket til 2. divisionsklubben Frem. Derudover har Kristian Bo Andersen og Morten Edvold stoppet karrieren, Nassim Djemai er skiftet til Vanløse, Emil Erbas til HIK og Andrew Kazooka til Kalundborg.

”I sidste sæson havde vi en stærk trup, hvor en del spillere reelt havde niveau til 2. division, og da vi desværre kiksede oprykningen i de afgørende kampe, vidste vi godt, at nogle spillere nok ville rykke videre. Men heldigvis har vi rigtig mange dygtige unge spillere i klubben, og flere af dem får nu chancen for at udvikle sig i Danmarksserien,” siger ABT-træner, Denni Conteh.

Herunder kan du se odds på vinderen af puljen og spille på dem hos Bet25.dk.