top banner
top banner
top banner
Fyn Serie 1 Pulje 1

1 TRUP 2 HOLD I FJORDAGER

Fjordager Stadion 5513

Hvilken spiller har været efterårets unge-stjerneskud, hvem var manden med målene og hvilken spiller har flest gange haft næstsidste fod på bolden inden der blev scoret?
– Vores stjerneskud denne sæson må uden tvivl være Shamel El-haj, der kommer direkte fra u-19 fodbold i OB, hvor han de senere år har været utrolig skadesplaget. Han er oprindeligt midterstopper, men har vist sig at være en dygtig defensiv midt, der stadig er igang med en lovende udvikling. Der har igennem denne sæson ikke været en decideret mand, der har stået for målene, hvor det i stedet har været hele offensiven, der har lagt dem på hylden. Sæsonens topscorer bliver vel og mærke også delt mellem Kahim Ahmed og Jesper “Jeller” Rasmussen, der begge nåede 10 mål. Specielt bemærkelsesværdigt for den aldrende Jeller, der har vist sig at være en dødboldsspecialist i form af straffespark, frispark og vel og mærke hjørnespark. Denne sæson oplægger har været Jeller med 7 assist efterfulgt af Kahin Ahmed og Emil Aagaard med henholdsvist 6 og 5 assist.

Hvordan vil du beskrive jeres målmand og hvad er hans største force som målmand?
– Vi har igennem denne sæson haft hele 4 forskellige målmænd til at vogte buret. Hovedsagligt har det været Jesper Kildegaard, der har gjort et sikkert godt stykke arbejde hver gang. Derudover har vi haft Christian Hovgaard og ikke mindst så har vi haft selskab af gode gamle Jakob Mehl, der altid er behjælpelig så længe han får en tår at drikke efter kampen. Til sidst men ikke mindst har Niclas Lind fået debut, der imponerende nok ikke har stået på mål mere end de sidste 2-3 år, som virkelig er i gang med noget af en udvikling.

articles banner

Hvis du stod for kåringen, hvilken spiller ville så løbe med titlen som “årets spiller” og hvad vil du gerne fremhæve ved ham som spiller?
– Puha.. Kunne nævne 5 forskelige kandidater, der alle kunne vinde prisen uden nogle ville vende øjne af min beslutning, så jeg tror jeg lader holdet stemme om det.

Hvordan har træningskulturen været i klubben i løbet af efteråret og hvordan vil du beskrive sammenholdet på jeres hold og i klubben generelt?
– Vi har opnået en træningskultur, hvor det efterhånden er en selvfølgelige, at der bliver skrællet fuldt igennem hver gang, hvilket gør man sidder med en fed fornemmelse når man er færdig med at træne. Sammenholdet har været rigtigt godt i takt med, at vi igennem de sidste par år arbejde på et koncept vi kalder “1 trup 2 hold”, der indebærer en tæt trænings- og omklædningskultur med vores u23 hold også kendt som serie 2 hold, hvor dette projekt virkelig har taget form igennem denne sæson.