top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 18

10 ÅRS JUBILÆUM TIL SOMMER I AARHUS JUNIORS

Aarhus_Juniors.png
1
x
2

26/04

18:00

DGL 2000, Aarhus

Aarhus Juniors

Hvad er dine forventninger til dig selv til den kommende sæson – hvad enten du er spiller eller træner?
– Jeg forventer at vi bliver maks. udfordret af de gode hold i rækken, men også at alle Juniors-mand er 100% indstillet på opgaven der hedder “bliv i serie 2”. Jeg håber at folk de committer sig til opgaven. Vi kan til sommer fejre 10 års jubilæum og det vil være så meget sjovere, hvis vi stadig er i serie på det tidspunkt. Klubben startede i 2009 i serie 5, rykkede i serie 6 året efter, men siden da er det bare gået stødt fremad. Vi har flere spillere der kom til i de første år og the founding fathers er stadig i omgangskredsen. Så 2019 bliver på alle måder et fedt Juniors-år.

articles banner

Hvad var jeres største styrke i efteråret og hvor mener du der skal sættes ind for at skabe forbedringer på jeres hold? Samt hvilken spiller forventer du der i foråret bliver ham som vi alle skal holde ekstra øje med hos jer?
– Vores styrke var vores ‘never giving up’ mentalitet. Vi var bagud flere gange i løbet af sæsonens kampe, men formod flere gange at vende kampene til sejr. Vores midterakse på holdet præsterede på utrolig højt niveau og det gjorde at alle mand let kunne falde ind på holdet. Jeg glæder mig utrolig meget til at se vores højreback Anders Baand i serie 2. Han har været med siden holdet lå i serie 5 og han har hvert år været en af topbejlerne til ‘årets spiller’-prisen. Han spillede en vanvittig sæson i efteråret og han kan om nogen blive et spændende bekendtskab for vores modstandere. Derudover ser jeg frem til at få Kristoffer Krog tilbage fra hans slemme skade. Jeg har spillet sammen med ham i 12-13 år og han elsker om nogen fodbold ligeså højt som jeg gør.