top banner
top banner
top banner
Jylland Serie 2 Pulje 22

100% INDSATS AF HADERSLEV MOD NORDALS

Foto: Haderslev FK
1
x
2

30/03

15:00

Haderslev FK (1)

Seest B

Hvordan endte efterårets sidste kamp?
Vi vinder 3-1 på udebane mod NordAls.

Hvis du ser på hvad I havde på spil i sidste spillerunde, føler du så I levede op til hvad man kunne forvente af jer?
Vi levede 100% op til hvad vi kunne forvente. Med en sejr havde vi stadig en teoretisk mulighed for oprykning, såfremt Aabenraa havde tabt deres kamp.. Desværre udeblev miraklet.. Men vi vinder vores egen kamp og spiller de første 45 minutter noget af det bedste fodbold vi har set i sæsonen, så det var en god måde at slutte af på.

articles banner

Hvis du skal fremhæve “den usynlige profil” på jeres hold i sidste kamp, hvem er så manden der tog de ekstra meter der sikrede jer sejren?
Vores målmand Rasmus Sommer står sikkert kampen igennem med flere flotte redninger og redder et straffespark på et afgørende tidspunkt. Derudover vil jeg fremhæve anfører Mads Hjortlund som i denne kamp virkelig arbejder i holdets tjeneste og er kampafgørende med både assist og et tilkæmpet straffespark.

Hvilken følelse sidder du lige nu med i munden, efter i har afsluttet efterårssæsonen?
Alt i alt en god følelse. Vi har forbedret os markant i forhold til forårssæsonen hvor vi kæmpede for overlevelse i en tæt række. Selvom rækken igen har været tæt har nedrykning aldrig været et tema. Vi spillede med om oprykning helt indtil sidste spillerunde, så selvom det ikke lykkedes må det siges at være en flot sæson vi har præsteret.