Danmarksserien Pulje 3

2. DIVISION DET ALT OVERSKYGGENDE MÅL I NÆSBY

FOTO: Næsby Boldklub

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
– Jeg vurderer det som en række hvor alle kan slå alle på dagen. Vi kan selv se på de 3 nederlag vi led i efteråret, at det var fra hold placeret forskellige steder i rækken. Så indstilling og mentalitet på dagen samt kynisme foran kassen spiller en stor rolle. Der er mange dygtige og afbalancerede hold, men vi har en stor tro på vi i Næsby Boldklub kan slå alle hold på dagen når de 3 faktorer jeg nævnte er til stede for vores drenge.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
– Talentudvikling spiller en stor rolle hos Næsby Boldklub og vi har rigtig mange spillere i vores trup som har været en del af ungdoms setuppet i klubben. I efteråret havde vi især 3 unge spillere som spillede rigtig mange minutter i form af Rasmus Espersen, Kristian Petersen og Marcus Claville. Jeg tror alle 3 går en spændende fremtid i møde og alle får helt sikkert en afgørende rolle for os her i forårssæsonen. Jeg vil bestemt ikke kalde ham en overset stjerne i klubben, men Kasper Høst kunne godt gå et rigtig godt forår i møde. Han sluttede efteråret fremragende af med en række mål. Når han får lagt det på hans spil, så bliver han en mundfuld for forsvarsspillerne i Danmarksserien sammen med vores andre offensive kræfter.

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
– Vi holder fast i vores system med 3-4-3 hvor vi her i opstarten arbejder på forskellige nuancer i forhold til systemet. Vi ved vi kommer til at møde hold som står lavt på banen i en række kampe, så vi arbejder meget på varierende angrebsåbninger, men samtidig også hvordan vores presspil bliver endnu bedre, så vi kan erobre bolden højt oppe på banen.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
– Jeg forventer vi spiller god og angrebsivrig fodbold, hvor vi samtidig får opfyldt vores mål om en masse Næsby DNA i truppen. Derudover er det altoverskyggende mål som tidligere nævnt oprykning til 2 division.