Sjælland Serie 1 Pulje 1

2019 SKAL VÆRE MINDEVÆRDIGT HOS HUNDESTED

FOTO: Nicklas Granzow, Hundested

Hvordan vurderer du holdendes styrke generelt set i rækken, set i forhold til jer som hold?
Ingen tvivl vi ramte et højt niveau i efteråret og med 10 sejr ud af 11 mulige. Men umiddelbart vil jeg vurdere rækken som rimelig lige dog med et par enkelte rigtige dygtige hold. Vi er mere end klar til at gøre året 2019 lige så mindeværdigt som 2018 var.

Hvem tror du bliver forårets unge stjerneskud hos jer, og hvad er grunden til man skal holde ekstra øje med ham hen over foråret? Samt hvem er den ”oversete” stjerne hos jer og hvorfor er han vigtig for jer?
I forhold til efteråret så tror jeg foråret unge stjerneskud bliver Rasmus Koch. Han har taget sin vintertræning virkelig seriøst og er klar til virkelig at fremvise han potentiale på vores midtbane. Vores oversete stjerne kan næsten kun være klubikon Jannik Iversen som hver gang kommer med ægte Hundested ånd og viser vejen for alle de unge i vores trup. Han er en sand fornøjelse.

articles banner

Hvilken spillestil forventer du I griber forårets kamp an med? Samt lægger i taktik ud fra jeres modstander, eller stoler i så meget på egen spillestil, at I altid bruger ”Plan A”?
Jeg forventer vi griber det an, som vi har gjort hidtil. Vi stoler utrolig meget på vores koncept og klar til at udvikle på det. Vi kan hele tiden justere i forhold til modstanderen og det gør os farlige og uforudsigelige.

Hvad forventer du af det kommende forår for jer som hold og dig generelt set?
Jeg forventer får et fedt halvår med masser af sejre, gode DJ præstationer, videre i pokalen og generelt kommer med det samme udtryk som i efteråret. Om det bliver lige så suverænt som i efteråret tror jeg næppe men vi går efter det. Jeg forventer et Hundested hold som vil jagte den oprykning og skrive endnu en klub histore med oprykningen til Sjællandserien. WHO LET THE DOGS OUT