Danmarksserien Pulje 3

34 mål og 50 oplæg: TPI hapser seriebomber

Mikael Madsen – Foto – TPI

Af Anders Jensen, redaktør på LigaBold.dk

Mikael Madsen har imponeret stort for SFF 2015, og han var en af de helt store profiler i Serie 1 i efteråret.

Seriebomberen har vist skarphed foran kassen og som oplægsmager, da han har banket hele 34 mål ind i de seneste 68 kampe samt leveret 50 oplæg.

Disse kvaliteter har Danmarksserie-klubben TPI (Tarup/Paarup IF) fået øje på, og nu har Odense-mandskabet hentet seriebomberen til klubben.

Mikael Madsen siger til LigaBold.dk, at kontakten opstået via TPI-sportschef Thomas Find, der har haft godt øje til ham i noget tid.

– Grunden til, at jeg er taget derud, er, at der var en vis interesse fra sportschefen Thomas Find. Jeg vil gerne prøve mit niveau af og se, hvad talentet kan række til, siger Mikael Madsen til LigaBold.dk.

Den nye TPI-spiller mener, at de 34 oplæg og 50 oplæg i SFF 2015 er kommet takket være hurtighed og gode holdkammerater i Serie 1-klubben SFF 2015.

– Det er 100 procent min hurtighed. Jeg har spillet på kanten, og i hvert fald halvdelen af de assists, som jeg har lavet, har været til Hedegaard (Nikolaj Hedegaard, red.), så det er også fordi, jeg har haft en målfarlig angriber, som jeg har kunnet stole på, siger han og tilføjer, at holdkammeraterne i SFF 2015 har vidst, at de skulle give bolden til ham, hvis kampene skulle afgøres.

Nu har Madsen trænet lidt med i TPI, og den 21-årige seriemålmager kan godt mærke, at der er en stor niveauforskel fra Serie 1 til Danmarksserien.

– Jeg tror, at jeg har vidst længe, at jeg sagtens kunne, men det er ikke noget, som man bare gør. Mit overblik var utrolig godt i Serie 1, men her skal man være meget hurtig, for man har en mand lige i ryggen, lige meget hvor man får bolden henne, siger Mikael Madsen til LigaBold.dk, der nu vil se, hvor langt fodboldtalentet kan række.

Madsen har altid spillet fodbold i Faaborg-regionen, men nu rykker seriebomberen til Odense-klubben, og han har aldrig spillet på et højere niveau end Serie 1.

Seriemålmageren gør sig bedst højrekanten, men i TPI kan han ende med at få en endnu mere offensiv rolle, fortæller han.

De flotte præstationer i efteråret har også kastet en nominering til ‘Efterårets profil’ i Fyn Serie 1 og Serie 2 ved LigaBold.dk Awards 2021 af sig.

TPI er nummer otte i Danmarksserien Pulje 3, mens SFF 2015 med den nye turneringsstruktur skal spille i Albaniserien-kvalrækken i foråret.